Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

Négymilliárd forintos ékszervétel

2007. április 27.

Ismét két kézzel szórták a pénzt a New York-i milliomosok, amire ezúttal a Sotheby’s egyik gyémántárverése kínált kitűnő alkalmat. Az április 25-én véget ért, kétnapos Magnificient Jewels nevű aukció és egy társrendezvénye összesen 25,2 millió dolláros, azaz 4,5 milliárd forintos bevétellel zárult.


Gyémánttal kirakott lótusz az órabolond hölgyeknek

2007. április 26.

A Blancpain óramanufaktúra remekművei minden Baselworld kiállításon feltűnnek, idén különösen érdekesek voltak a cég női modelljei, míves kidolgozásuk és szép megjelenésük is jelezte, hogy nem mindennapi darabokkal van dolgunk.


Minden idők legdrágább tolla

2007. április 17.

Bár a Montblanc és a Van Cleef & Arpels 2006-ban ünnepelte fennállásának 100. évfordulóját, a tollkészítő és az ékszeróriás csak idén mutatta be a világ legdrágább írószerét, a 730 ezer dollárt kóstáló Mystery Masterpice nevű modellt.


Egymillió frankos ékszerrablás Svájcban

2007. április 16.

Több mint egymillió svájci frank értékű ékszer tűnt el nyomtalanul Svájcban, ahol a napokban rendezik a Baselworldöt, a világ legnagyobb óra- és ékszerkiállítását. A névtelenségbe burkolózó károsult ékszerei meg sem érkezhettek a világ legnagyobb óra- és ékszerkiállítására.


Elárverezik Liz Taylor ékszereit

2007. április 08.

Három Elizabeth Taylor ihlette nyaklánc is kalapács alá kerül a Christie's április 25-i aukcióján. A House of Taylor ékszerészet, amelynek a hollywoodi díva többségi tulajdonosa, darabjai közül az egyik várhatóan akár 250 ezer dolláros eladási árat is elérhet a New York-i árverésen.


Magyar luxusmárkák a világ legjobbjai között

2007. április 06.

Számos hazai vásárló fizet ki súlyos összegeket a felkapott külföldi márkák termékeiért, közben pedig valószínűleg eszükbe sem jut, hogy az Egyesült Államokban, Japánban vagy éppen Németországban pont a magyar portéka számít elitnek. Ilyen exkluzív magyar áru külföldön a Herendi porcelán, a Vass-cipő, illetve a Varga Design platinaékszerei.


Óriáspartival ünnepelt a focisztár menyasszonya

2007. április 03.

Félmillió fontért rendezett magának exkluzív születésnapi ünnepséget egy brit focista menyasszonya. A költekezéséről ismert Coleen McLoughlin azonban a bevételi oldalt tekintve egyáltalán nem járt rosszul, hiszen párjától ajándékként egy 200 ezer fontos gyémántgyűrűt kapott, ráadásul egy brit bulvárlaptól 1,5 millió fontot zsebelhet be a fényképekért cserébe.


Pénzmosással vádolják Hollywood ékszerészét

2007. március 29.

Bíróság elé áll Jacob Arabo, a világszerte ünnepelt sztárékszerész, akit 270 millió dolláros pénzmosásban való közreműködéssel vádol a detroiti szövetségi törvényszék. Amennyiben igaznak bizonyulnak a kokainmaffiával való együttműködésről szóló vádak, megtörhet a híres óra- és ékszerkészítő mester karrierje.


Leonardo DiCaprio 32 milliós órája

2007. március 26.

Nagy port kavart az ékszerész szakmában új filmjével Leonardo DiCaprio, az óraipar azonban nem tagadta meg a filmcsillagot, hiszen az Oscar-gálán DiCaprio karján Svájc egyik legpatinásabb gyárának csodája ketyegett.


Ékszerözön a stadionoknál

2007. március 23.

Megnyílt a 4. Hungoro ékszer- és órakiállítás a budapesti Syma rendezvényközpont egyik csarnokában, ahol többek között ékszer-szépségverseny és egy divatbemutató is fogadja a négynapos rendezvény látogatóit.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5