Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

Aranyba lépett egy kínai modell

2007. június 20.

Arany melltartó, kávéfőző, napszemüveg , hintaló, névjegykártya, talán egyedül csak egy pár ékszerlábbeli hiányzott még a sorból. Legalábbis eddig, hiszen a kínai modell segítségével Anhuj tartományban nemrég bemutattak egy színarany, összesen 680 gramm súlyú magassarkút.


Harmincmilliós óracsoda a Bulgaritól

2007. június 20.

A Bulgari az egyik legszerteágazóbb divatbirodalom, hiszen mandzsettagombtól kezdve polinéziai szállodáig minden szerepel a kínálatban. Nem maradt ki ebből természetesen a karóra sem, amelyek közül a legújabb, az Assioma Multicomplication Squelette hasonlóképpen sokoldalú.


Tervezzen gyémántékszert a neten!

2007. június 14.

Interneten terjeszkedik a luxusékszereiről ismert gyémántbirodalom. A csiszolatlan gyémántpiac mintegy 60 százalékát uraló De Beers ezentúl interneten kínálja ragyogó modelljeit és drágaköveit, amelyeket a vásárlók akár online is megtervezhetnek.


Elárverezik Angelina Jolie ékszereit

2007. június 13.

A színésznő a menekültek javára ajánlja fel a Golden Globe díjkiosztón viselt Bochic kollekció elárverezéséből befolyt összeget. Az aukciót a június 20-i Menekültek Világnapja alkalmából rendezik.


Sportkocsikat vett az állam pénzén az iskolai tanácsadónő

2007. június 04.

Börtönbüntetésre ítélhetnek egy amerikai gimnáziumi tanácsadónőt, aki az állam pénzét költötte luxuscikkekre. Sabrina Walkernek technikai hiba miatt utalt át véletlenül az állam 2,6 millió dollárt, amiből ő a legnagyobb lelki nyugalommal sportkocsikat, ékszereket és elektronikus berendezéseket vásárolt.


Halálos ékszerek

2007. május 25.

Tovább hódít a kiegészítők között a halál: miután az amerikai Nixon óragyár bemutatta a halálfejes Rotonda modellt, egy ékszercég is elkészítette koponyás gyűrűjét és medálját, amelyet egy őrült uralkodóról nevezett el.


83 éves színésznő ihlette meg az ékszerészeket

2007. május 13.

Egy idős dívát kért fel a Weinman Bros. ékszerészet, hogy legyen legújabb kollekciójának arca. A Lauren Bacall neve alatt futó modelleket, köztük gyémánt ékszereket, idén ősszel dobja piacra az amerikai gyártó.


Epres és tejszínes készülék a luxusmobil-gyártótól

2007. május 09.

Friss eper és tejszínkrém szerepel a világ egyik legjelentősebb luxusmobil-készítőjének kínálatában. A Vertu legújabb változata ezúttal szerényebbre és egyúttal nyáriasabbra is sikerült, mint a gyémánt- és rubinberakásos modellek.


Playboy-nyuszi ihlette a platinaékszert

2007. május 08.

A világ legszexisebb nyuszilányai nem csak a férfiak, hanem adott esetben a Playboy neve alatt futó ékszerkollekciók tervezőinek fantáziáját is megmozgatják. A cég kreátorai idén ötezer dolláros gyémánt- és platinanyakláncot dobtak piacra, amelyet nem más, mint a 2006-os év playmate-je, Kara Monaco ihletett.


A bűntelenség ékszerei

2007. április 27.

Korábban mindig nagy felháborodást keltettek az olyan elefántcsontból és korallból készült ékszerek, amelyeknek nem tüntették fel beszerzési forrását, és ezzel nyílt kaput hagytak a feketekereskedelemnek. Hollywood nagyjai manapság kizárólag a "tiszta" helyekről származó természetes ékszerekre esküszik.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5