Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

Amorf karóra nőknek

2007. augusztus 08.

Jelesre vizsgázott figyelemfelkeltésből a Piaget egyik vadonatúj női karórája, a Miss Protocole sorozat tengeri kagylós modellje, még akkor is, ha az óraszerkezetek közül nem éppen az elegáns külsőhöz illő került a tokba.


Magyar ékszerek a Harrod'sban

2007. augusztus 06.

Augusztustól a londoni Harrod's, a világ egyik leghíresebb luxusáruháza forgalmazza a Katti Zoób-Zsolnay ékszereket, amelyek közel másfél éve mutatkoztak be a magyar közönségnek.


Saját magát rabolta ki egy ékszerész

2007. augusztus 05.

Egy doboznyi gyémánt- és zafírkövet lovasított meg saját boltjából egy amerikai ékszerész. Steve Clark a 132 ezer dolláros biztosítási összeg helyett végül 15 év börtönt kapott.


Kincset találtak a mezőn

2007. július 20.

Érméket és ékszereket tartalmazó üstöt találtak amatőr kincskeresők az angliai Yorkshire grófságban egy mezőn. A British Museum szakértői szerint "tüneményes" lelet került elő, amely a X. századból származik.


A világ legveszélyesebb ékszerüzlete

2007. július 19.

Sajátos biztonságtechnikai megoldással hívta fel magára a figyelmet egy michigani ékszerüzlet: skorpiócsaládot költöztetett a kirakatokba, remélvén, hogy messze elkerülik a butikot a betörők. Ráadásul azok a járókelők is megállnak a látványosság előtt, akiket egyébként nem érdekelnek a drágakövek.


Charlie Sheen félmillió dolláros eljegyzési gyűrűt vett

2007. július 11.

Ismét szerelmes a filmvilág egyik fenegyereke, Charlie Sheen. A színész a Brooke Mueller iránt táplált heves érzelmeit egy 500 ezer dolláros eljegyzési gyűrűvel fejezte ki, és nem hiába. A hölgy igent mondott.


Exkluzív órákat pingált ki a graffitis

2007. július 04.

A Pierre DeRoche cég forradalmi megoldással készülő szögletes karórája idén új köntösben kerül a különlegességekért rajongó vásárlók elé. Ennek eredményeként mostantól a graffitik nem csak a házak falain találhatók meg, hanem a méregdrága időmérőkön is, ugyanis a SplitRock nevű, 2005-ben bemutatkozott karóra új változatának elkészítésében a Pierre DeRoche szakembereinek segítségére egy neves graffitiművész volt.


Lopással vádolják az exkluzív ékszerbolt munkatársát

2007. június 27.

Tíz ékszert tulajdonított el összesen 145 ezer dollár értékben a Tiffany & Co egyik munkatársa, amiért július közepén bíróság elé kell állnia. Az amerikai ékszeróriás költségvetésében a 27 millió forintos lopás persze meg sem látszik, hiszen a Tiffany az utóbbi időben sikert sikerre halmoz az üzleti életben.


Eladták a világ legdrágább uralkodói fejdíszét

2007. június 22.

Elkelt minden idők legdrágább uralkodói tiarája, de Savoyai Mária Gabriella hercegnő gyémánt fejdíszén kívül egyéb ékszer is rekordot döntött a Christie’s június 13-i árverésén.


A platina magyar mestere

2007. június 21.

Előkelő helyet foglal el a nemesfémek között a platina, amelynek talán leghíresebb magyarországi mestere Varga Miklós, aki szabadalmával és azonnal felismerhető ékszereivel nemzetközi szinten is feltűnést keltett a különböző kiállításokon. Az ötvösmesterrel a budapesti műhelyről és választott szakmájáról beszélgettünk.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5