Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

Luxusautók és szexi fehérneműk

2007. október 19.

Második alkalommal parkolták tele a BNV csarnokait a világ legdrágább autóival. A Luxusautó Show főszereplői mellett motorokat, ékszereket és más exkluzív termékeket is megcsodálhatunk október 23-ig.


A vetkőzős póker utolsó darabja

2007. október 16.

Megrögzött szerencsejátékosok számára készült ez a 2,2 millió forintos karkötő. Akinek a négy jól ismert ikon mesterségének címere, az büszkén fogja viselni, de rosszabb lapjárás esetén akár be is dobhatja a tétek közé.


Pásztorórán hagyta el Rolexét a diktátor

2007. október 09.

Szaddám Huszein személyes tárgyait kínálja megvételre egykori alkalmazottja. A néhai iraki diktátor a vagyont érő Rolexét egy randevú után felejtette a helyszínen, kedvenc Cartier tollával pedig halálos ítéleteket írt alá.


80 karátos gyémánt kalapács alatt

2007. október 08.

Egy több mint 80 karátos gyémánt kerül árverésre Svájcban, a Sotheby's genfi aukciósházában. A drágakő várható vételárát 2-3 milliárd forintra becsülik.


Catherine Zeta-Jones kiütötte Tea Leonit

2007. október 08.

Catherine Zeta-Jones lett a Di Modolo új reklámarca. A színésznő elődje Tea Leoni volt az olasz, exkluzív ékszereket gyártó cég korábbi kampányában.


Tévhitek és titkok a gyöngyről

2007. szeptember 21.

Annak ellenére, hogy a gyöngy nagy népszerűségnek örvend, ma is sokan vélekednek úgy, hogy a kagylóba jutott homokszemcséből keletkezik, és az igazgyöngyhöz viszonyítva "hamis" a tenyésztett változat.


A Vörös téren nyit üzletet a De Beers

2007. augusztus 30.

A világ legnagyobb gyémántkitermelője Moszkvában, a Vörös téren lévő GUM luxusáruházban nyit ékszerboltot. A stratégiai fontosságú üzletnyitás után a De Beers vegyesvállalat keretében gyémántkitermeléssel is foglalkozni akar Oroszországban.


Ékszerésznek csapnak fel a Trumpok

2007. augusztus 27.

Ékszerészként próbálja megállni helyét Ivanka Trump, a multimilliárdos Donald Trump idősebbik lánya. Erre természetesen nem a pénzszűke vagy a mindennapi betevő utáni hajsza kényszeríti a szép és dúsgazdag hölgyet, mindössze az, hogy a hírességek világában sikkes hobbinak számít a saját név alatt futó ékszerkollekció. A lány példáját a legfrissebb hírek szerint maga a milliomos apuka is követi.


1 millió fontos lemezborítót kap a Spice Girls

2007. augusztus 23.

Különleges albummal ünnepli visszatérését a Spice Girls. A brit lánycsapat év vége felé megjelenő válogatáslemezéből egy ékszerrel díszített darab is készül, amelyen 1 millió font értékű ékszerrel rakják ki a SPICE szó betűit.


Sztárok buliztak az ékszerésszel

2007. augusztus 14.

Nem mindennapi módon ünnepelte meg 55. születésnapját a világhírű De Grisogono ékszerészet feje. Fawaz Gruosi a szardíniai Milliárdosok Klubjában megrendezett rock’n'roll témájú partiján 300 vendég, köztük hollywoodi sztárok és európai arisztokraták mulattak együtt.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5