Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

Karácsonyi bevásárlás Európa luxusüzleteiben

2007. december 07.

Tegyünk egy pillanatra úgy, mintha már unnánk a budapesti luxusbutikokat és a bécsi karácsonyi vásárt, de még a párizsi Lafayette-et és a londoni Harrodsot is, mégis különleges és drága ajándékot szeretnénk a fa alá helyezni. Kiderítettük, hol érdemes exkluzív termékekre vadászni az üzleteikről kevésbé híres európai nagyvárosokban. Luxusajándékok Dublinból, Koppenhágából, Stockholmból, Barcelonából és Varsóból.


Felturbózott sportcipők

2007. november 27.

Gyémántlánccal ékszerezi fel utcai termékeit egy dél-kaliforniai cipőcég. A Kickbars modelljei 108 darab gyémántkőből és fehéraranyból készült kiegészítővel kerülnek piacra, azaz utcára, áruk 7500 dollárnál kezdődik.


Gyémántból épült piramis

2007. november 23.

Megoldotta azok problémáját a Piaget, akiknek mindig is hiányzott egy piramis alakú, rendkívül feltűnő gyémánt karóra: a Emperador nevű modellnek köszönhetően végre ez a piaci rés is bezárult. A parányi kincs birtoklásához mindössze egyetlen apróság szükséges: 3 millió svájci frank.


20 kilós aranymikulás

2007. november 22.

A kizárólag nemes anyagokkal dolgozó Ginza Tanaka ékszerész- dizájner idén is előállt valami egészen extra műremekkel: színarany mikulását gyémántok díszítik.


Szexóra gazdagoknak

2007. november 20.

Ötpercenként kéjelgő szerelmespárokat építettek legújabb karóráikba a Nivrel cég mesterei, a pajzán perceket egy pengetés is jelzi. A szerkezetek nem mellesleg az időt is mutatják, persze csak annak, aki erre is tud még figyelni.


Shoppingolás és karaoke

2007. november 19.

Mi lehetne szebb ajándék Vietnamból, mint egy húsz évvel ezelőtt ott állomásozó amerikai katona hátrahagyott órája? Nekünk azért vannak tippjeink, ezeket most el is áruljuk, ahogy azt is, hogy mit csinál egy buddhista, ha nem imádkozik.


Luxus Brand kiállítás - a pénz nem számít

2007. november 08.

November közepén először kerül megrendezésre az a kiállítás és vásár, ahol csakis felső kategóriás termékekkel és szolgáltatásokkal találkozhatunk. A helyszín az új VAM Design Center.


Ugró gyémántóra

2007. november 05.

Ismét feltűnő gyémántkarórát mutatott be a Baume et Mercier: a Riviera XXL Jump Hour nevű modell azonban nem csupán a külsejével hódít, hanem az órák kijelzésével is, amely egy kisebb bűvészmutatvánnyal ér fel.


Gyémántban küzdhetnek a bokszolók

2007. október 27.

Méret után készít ékszerszerű kesztyűt egy texasi cég bokszolóknak. A gyémánt és arany felhasználásával készített alapmodellek ára 20 ezer dollár körül mozog, míg a személyre szabottakért ennél jóval többet is fizethetünk.


Eljegyzési gyűrűt vettek Dianának halála előtt

2007. október 19.

Különleges felvételt tártak a Diana hercegnő halálának körülményeit vizsgáló brit bíróság élé. Egy biztonsági kamera felvételei szerint a baleset előtt hat órával a hercegnő párja, Dodi al Fayed egy 60 ezer fontos eljegyzési gyűrűt vett a párizsi Repossi ékszerészetnél.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5