Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

3 milliós órát készített egy magyar fogász

2008. január 23.

Gabor Kanabé 46 éves zürichi lakos kilóg a svájci fogtechnikusok közül, ugyanis kézügyessége és tudása egy szakmáján kívüli területre is elcsábította. Az általa készített, nemrég bemutatott 8-Dance nevű karóra pedig a időmérők között is szokatlan darab.


Kristályban sült pirítós

2008. január 21.

Egy igazi high end otthonban a legapróbb részletek is a legnagyobb luxust hivatottak jelképezni. A Salton nevű cég nemrég egy Swarovski-kristállyal díszített kenyérpirítót dobott piacra, amely ezentúl a prémium kategóriás konyhák kihagyhatatlan tartozékának számít.


Teljesült egy 22 millió forintos óhaj

2008. január 15.

Elkészült az újraalapított Dimier óramanufaktúra első remekműve, a Récital 1, amelynek megalkotásában az új tulajdonos egyik barátjának kívánsága is szerepet kapott. Az illető olyan karóramodellt rendelt a vállalat első személyétől, amelynek a szokásos jobb oldalon van a koronája.


Hogyan tegyük egyedivé tárgyainkat?

2008. január 14.

Úgy tűnik, unjuk az egyformaságot, ha tárgyainkról van szó. Máshol külön iparág épült az egyedivé tételre, körülnéztünk itthon, mi a helyzet.


Arany és ezüst sebtapasz

2008. január 09.

Bizarr ékszerkollekciót dobott piacra egy egyesült államokbeli dizájner. A karkötők sebtapaszt formáznak, és törülközőbe csomagolva vásárolhatók meg.


12 millióba kerülnek a Párizs feletti csillagok

2008. január 07.

Csillagképeket rajzoltak egyik legújabb karórájukra a Van Cleef & Arpels mesterei. A Starphase Midnight in Paris nevű modell számlapjában és működési mechanizmusában 12 millió forintnak megfelelő összegért gyönyörködhetünk.


A férfiak is megérdemlik a gyémántokat

2007. december 17.

A gyémántokkal és különleges ékszerekkel kapcsolatban mindig dúsgazdag nőkre asszociálunk. Thom Browne egyesült államokbeli dizájner elhatározta, hogy megváltoztatja ezt a beidegződést, és férfiak számára tervezett gyémánttal díszített kiegészítőket.


Headset estélyihez

2007. december 14.

Praktikus ékszer az Amosu és a Motorola közös terméke. Az aranyból és gyémántból készült headsetet akár estélyihez is viselhetjük.


Rablók törtek be a milliomos focisztárhoz

2007. december 13.

Kirabolták Steven Gerrard 3 millió fontos rezidenciáját. A brit focisztár felesége és két gyermeke otthon volt, amikor négy maszkos férfi betört, és ékszereket, valamint egy női Rolex-órát vitt el több tízezer font értékben.


Hoppon maradt a királyné nyaklánca

2007. december 13.

Hiába bocsátotta szerdán kalapács alá a londoni Christie's aukciósház, megfelelő ajánlat hiányában nem talált vevőre az a nyaklánc, amelyet Marie Antoinette, a balsorsú francia királyné (1755-1793) drágaköveiből állítottak össze.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5