Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

Mutató nélküli karóra

2008. március 11.

Színt vallott az egyik svájci óramanufaktúra: a Romain Jerome annyival fontosabbnak tartja a bravúros technikai megoldásokat az időmérésnél, hogy nem is rakott mutatókat Night and Day nevű modelljére.


Milyen az idei ékszerdivat?

2008. március 07.

Magyar szakiskolások és világhírű andalúz ékszerészek is megmutatják, mit gondolnak a csillogás divatjáról. Az ötödik Hungoro Nemzetközi Ékszer és Óraszalon első napján jártunk, ahol kiderült, milyen trendek lesznek 2008-ban az órák és ékszerek világában.


Megválasztották 2008 óráit

2008. március 05.

Kiosztották a 2008-as "Goldene Unruh" vagyis az "Arany billegő" díjakat, amely éppen idén jubilált, ugyanis a szavazást 10. alkalommal szervezte meg a német Uhren Magazin. A több mint 10 ezer órarajongó öt kategóriában ítélkezett a világmárkák fölött, de a szerkesztők is dobogóra helyezték a szerintük legjobb mechanikus remekműveket.


Szétdarabolták a 603 karátos gyémántot

2008. február 29.

Első hallásra a hozzá nem értőknek furcsa ötlet egy óriási gyémánt több részre darabolása. Pedig Laurence Graff dollármilliókat remél, miután 26 kisebb követ készíttetett a Lesotho Promise nevű, hatalmas drágakőből.


Elásott kincset találtak az autópálya mellett

2008. február 29.

Kincset, több százezer dollár értékű ékszerkollekciót ásott ki a rendőrség a rabló iránymutatása alapján a kaliforniai Los Angeles északnyugati külvárosán át haladó Ronald Reagan autópálya mellől.


Hétmilliós játékautó

2008. február 21.

A fehérarany, gyémánttal borított játékautó 140 ezer dollárba kerül. Egy klasszikus modell 40. születésnapjára készült, a rajta található 2700 drágakő összesen 23 karátnyi.


Okos és gazdag nők órája

2008. február 19.

Igazságtalan a nagy óragyártók részéről, hogy a különlegesebbnek számító, bonyolultabb modelleket inkább a férfiaknak tartogatják, és a nőket az egyszerűbb kvarcórákkal lepik meg. A svájci Bucherer azonban nem úszik az árral, és egy méregdrága, monopoussoiros kronográfot kínál a gyengébbik nem tagjainak.


A világ tíz legmenőbb ékszerészháza

2008. február 14.

Összeállította a gazdag vásárlók kedvenc ékszerészeteinek listáját a Luxury Institute. A luxuspiaci változásokat elemző cég a befutók közé sorolta többek között a Harry Winstont, a Tiffany-t és a Bulgarit is.


A Ferrari-vezér kedvenc karórája

2008. február 08.

Jó hír a különleges időmérők szerelmeseinek és az őket megajándékozni kívánóknak, hogy végre megjelent "Az órák világa 2008" című új DVD. Az órarajongók várva-várt kiadványáról akár Jean Todt kedvenc karóráját is megismerhetik.


Concord a csuklón

2008. február 07.

A Concord márkanév mindenki számára jól ismert, hiszen egy plusz e-vel a világ egyik legjelentősebb repülőgép típusát jelöli. Svájcban is készül azonban Concord, ami nem szupergyors repülőgépet, hanem sportos milliomosoknak szánt karórákat takar.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5