Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

Az ősz legdurvább ékszerei

2011. augusztus 10.

Nőknek mindig jó ajándék az ékszer, mindegy, hogy milyen alkalomról van szó. A Chanel már karácsonyra készül, Michael Kors viszont már ebben a hónapban piacra dobja feltűnő ékszereit. A magyar Varga Design az egész villágon egyedülálló technikával készül a szezonra. Ékszerkörkép itthon és külföldön elérhető márkákkal.


23 kiló aranyat raboltak el az autópályán

2011. augusztus 10.

Három férfi majdnem 23 kilogramm aranyékszert rabolt el egy romániai autópályán, a kár értéke meghaladhatja az egymillió eurót. Egyre gyakoribbak a hasonló támadások az országban.


Páncélkesztyű ötezer gyémánttal

2011. július 21.

Dapne Guinness divattervező bebizonyította, hogy szokatlan darabokból is lehet ékszer.


Száz év kihagyás után újra jönnek a Fabergé-tojások

2011. július 19.

Ilyesmire az 1917-es orosz forradalom óta nem volt példa: akkor készítette el Peter Carl Fabergé híres tojásait a Romanov családnak, aztán ahogy eltűntek a cárok, a tojáskészítésnek is leáldozott.


Megtalálták Eva Perón ékszereit

2011. június 26.

A milánói rendőrség megtalálta azokat az Eva Perón egykori argentin first lady tulajdonát képező ékszereket, amelyeket közel két évvel ezelőtt loptak el egy spanyolországi üzletből.


Húsz éven belül eltűnhet az összes arany

2011. június 24.

A földkéreg ásványkincsei lassan, de biztosan kiapadnak, aranyból már csak 51 ezer tonna maradt. A kitermelési korlátok miatt megháromszorozódhat az árfolyam.


200 ezer forintnyi ékszert talált az utcán

2011. június 22.

Aranyat keres New Yorkban egy férfi a járdán, és nem eredménytelenül: két hét alatt ezer dollárnyi - 200 ezer forintnyi - volt a zsákmánya.


Kiválasztották a legjobb ékszer- és óramárkákat

2011. május 23.

A Cartier-től a Rolexig a legnagyobb nevek kerültek fel egy amerikai cég ékszer- és óramárkákat rangsoroló listájára. A legjobb ékszertervező Hollywood kedvenc ékszerésze, Neil Lane lett.


37 milliárd folyt be ékszerekből

2011. május 20.

Svájcban a nagy aukciósházak ékszerárverési sorozatán közel 200 millió dollárt (37,4 milliárd forintnak megfelelő összeget) költöttek vásárlók gyémánt, zafír és smaragd ékszerekre.


Eladják az egyik leggazdagabb nő ékszereit

2011. május 13.

Nagy-Britannia története egyik leggazdagabb asszonyának ékszereit, többek közt egy gyöngyökkel és gyémántokkal kirakott tiarát kínál árverésén a Christie's.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5