Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

Elárverezik a milliárdoslány ékszereit

2008. április 21.

A londoni Christie's aukciósház hamarosan árverésre bocsátja Aristoteles Onassis görög hajómágnás lányának, Christinának ékszereit. A kollekció értékesítéséből 2,5 milliárdos bevételt remélnek.


Óra a végítélet idejére

2008. április 21.

Nem tudjuk pontosan, milyen élethelyzetekben képzelte el az U1000 modell viselőjét a Sinn manufaktúra, mindenesetre az automata karóra pontosan mutatja az időt 1 kilométeres vízréteg alatt, 80 fokos forróságban és mínusz 45 fokos fagyban is.


Hogyan húzzunk hasznot az extől kapott ékszerekből?

2008. április 17.

Az Ex-Boyfriend Jewelry nevű honlap olyan ékszerek adásvételével foglalkozik, amelyeket exbarátaik ajándékoztak az oldal felhasználóinak. Az egykori szerelmi zálogok értékesítése mellett egyúttal a rossz emlékektől is megszabadulhatunk, ugyanis a blogokban kiírhatjuk magunkból a sérelmeinket. Az oldalon egészen komoly értékű ékszerek is gazdát cseréltek már.


Platinaóra 63 millió forintért

2008. április 16.

Rendkívüli platinaórát készített fennállásának 175. évfordulójára a Jaeger-LeCoultre, amivel a svájci manufaktúra a kézműves finommechanika egyik újabb csúcsára jutott el. A Gyrotourbillon 2 azonban csillagászati áránál fogva csak a kiváltságosok játékszere lehet.


Focilabda gyémántból

2008. április 11.

Az idei foci Európa-bajnokság nem csak a sportrajongókat hozza lázba, hanem egyúttal előtérbe helyezi az ezzel kapcsolatos ereklyéket is. Talán a legpazarabb kapcsolódó termékek Bernard Maquin ékszerész gyémánt focilabdái, amelyek színűkben és méretükben is eltérnek.


Elkészült a világ egyik legbonyolultabb stoppere

2008. április 11.

Sosem építettek még karórába annyi komplikációt, mint amennyit a Girard Perregaux manufaktúra szerelt be vadonatúj, Tourbillon Rattrapante Foudroyante nevű stopperes remekművébe. A svájci mesterek egy régi, nagytudású GP-zsebóra mechanizmusát alkották meg újból úgy, hogy a jóval kisebb tokba is beférjen.


Forradalmi óra Németországból

2008. április 09.

Ismét bebizonyították Németország órásmesterei, hogy nemcsak Svájcban készülnek nagyszerű mechanizmusok: egy előkelő szász manufaktúra megállíthatóvá tette a tourbillont, vagyis a presztízs kategóriájú karórákban működő, másodpercmutatóként is funkcionáló "forgószelet".


Egyedülálló karórát készített egy svájci cég

2008. április 07.

Példátlannak számít az órakészítés történetében a deGrisogono legújabb, Meccanico dG nevű, mechanikus modellje, amely digitálisan, vagyis a kvarcórák tipikus módszerével jelzi ki a számokat. A technikai bravúrt azonnal szabadalmaztatták a svájci mesterek.


Gravitációellenes karórát készített a Zenith

2008. március 27.

Ellenáll a gravitációnak a Zenith legújabb technikai remekműve, a Zero-G nevű modell. Az elképesztően drága karórába a svájci manufaktúra a tourbillon egy új változatát szerelte be, aminek köszönhetően az automata óramű minden helyzetben pontosan jár.


Elvitték Ayrton Senna óráját

2008. március 25.

Nagy sikerrel zárult az Antiquorum aukciósház márciusi árverése, amelyen a számtalan ritkaság mellett elkelt a Forma 1-es legenda, Ayrton Senna karórája is. Az óragyűjtők költséges számháborúja közel 10 millió svájci frankba került.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5