Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

Királynők kincsei elvitelre

2008. május 20.

Királyok és magas rangú arisztokraták által viselt, vagyonokat érő ékszereket árvereztek el nemrég a Sotheby'a aukciósház genfi eseményén. Több Cartier-kreáció és gyémántékszer mellett az Anyakirálynő órája is elkelt.


Félmilliárd forint egy karóráért

2008. május 19.

Mozgalmas napjai lehettek a világ óragyűjtőinek Genfben, ahol nemrég fejeződött be a Christie's és a Sotheby's nagyszabású óraárverése. A rivális aukciósházakban két kézzel szórták a pénzt a gazdagok, aminek eredményeként a Christie's csillagászati nagyságrendű bevétellel zárt, de a Sotheby's is felállíthatott egy saját, házon belüli rekordot.


Óra az űrből

2008. május 15.

Elkészült a világ első kétturbinás automata karórája, amelyen egyáltalán nincs óramutató, percmutatóból viszont három is van. Az Urwerk vadonatúj, UR-202 jelű modellje mégis képes az órák kijelzésére, s emellett egyedülálló módon, légáramlással szabályozza az óramű felhúzó mechanizmusát.


Egy sportóra is lehet különleges ritkaság

2008. május 13.

Viszonylag ritkán építenek sportos karórákba öröknaptáras komplikációt, ugyanis sok óragyártó koncepciójában a "hétköznapi" dizájn nem fér össze egy bonyolult, többnyire drága kiegészítő szerkezettel. A Glashütte Original mégis merész volt, és a Sport Evolution sorozatot egy Ewiger Kalender nevű modellel gazdagította.


Ékszerek, képek és porcelánok kalapács alatt

2008. május 09.

Negyvennégy millió forintért kelt el egy Vaszary János-kép, és több milliós értékű ékszereladás is volt a BÁV tavaszi árverésén. Ott jártunk az aukción, és megtudakoltuk a cég vezetőitől, hogyan értékelik az eladásokat. A minőség felé elmozduló műtárgypiac kifejezetten jól pörög, foglalható össze véleményük.


Szörnyek a csuklón

2008. május 09.

Kétségkívül avantgárd az Ulysse Nardin legújabb karórája, és a számlapot nézegetve az is érthetővé válik, miért adhatta a svájci manufaktúra a Blue Phantom Freak nevet a különlegességnek. A "Kék fantom" az Ulysse Nardin "Szörny-sorozatát" bővíti, továbbra is mutatóba épített óraszerkezettel.


Lótuszszirom hajtja a női órát

2008. május 06.

Virág húzza fel az órát a Perrelet legújabb kollekciójában, amelyet a neves óragyár a szebbik nemnek tervezett. A Diamond Flower Collection számlapján látható gyémánt lótuszszirom nemcsak dekorációs célokat szolgál.


Csak óra- és percmutató van a 85 milliós órán

2008. április 29.

Jól bevált receptet használt fel a Girard-Perregaux manufaktúra a Bi-axial Tourbillon nevű modelljéhez: végy egy klasszikus formát, készíts bele egy rendkívül bonyolult szerkezetet, majd áruld mindezt csillagászati összegért.


Történelmet írt az első magyar karóra

2008. április 24.

Joggal irigyelhetik a svájciak Becsei Áron legújabb, Primus nevű remekművét, amelynek fehérarany tokja a világ egyik legbonyolultabb mechanizmusát rejti. A három tengelyen mozgó, drágakő-csapágyas tourbilloncsoda nem mellékesen óratörténelmet ír: nemzetközit és magyart egyaránt. Interjú az első magyar karóra alkotójával.


Platinagyűrű a szemétben

2008. április 23.

Mesébe illő módon kerültek meg gyémánt- és platinagyűrűk a floridai Walt Disney parkban.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5