Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

Csak öt másodpercig látható az idő a 75 milliós órán

2008. június 16.

Horrorisztikus összeget kér a Harry Winston az idei Opusért, amelyet az amerikai luxuscég olyan digitális kijelzővel látott el, amilyennel leginkább a kínai zsebszámológépek büszkélkedhetnek. A "retró" stílusú mechanikus óracsoda persze aligha készült volna el svájci közreműködés nélkül.


Rekord összeget ért a halott örökösnő gyémántja

2008. június 13.

Brit eladási rekord született szerdán a Christie's londoni ékszerárverésén a 15 millió fontos (4,7 milliárd forint) bevétellel, amelynek legnagyobb tétele a 3,6 millió fontért (1,1 milliárd forint) elkelt Onassis-gyémánt volt.


16 millióért magyarul zenél a karóra

2008. június 11.

Többek között Brahms magyar táncait játssza a Mermod Freres zenélő karóraritkasága, de a Primo 4 nevű modell négy alapdallamát külön kívánságra le is cserélhetjük – amennyiben hajlandók vagyunk egy jobbfajta Mercedes árát 10 másodperc mechanikus muzsikára szánni.


Torzonborz óraroncs Svájcból

2008. június 09.

Nehezen nevezhetjük órának a Romain Jerome és a Cabestan együttes erővel megalkotott, maximálisan avantgárd időmérőjét, de persze nincs más választásunk, amikor a rozsdás tokban felfedezzük a hengerek felett a perc- és másodpercmutatót.


Platinaóra 25 millióért

2008. június 05.

Nem vitás, a tourbillonos óráknak mostanában nagy divatja van, jóformán az összes óragyár bemutatta már a gravitációkompenzációs csúcsmodellt. A szerkezet feltalálójáról elnevezett Breguet manufaktúra egy nemes vonalvezetésű, méregdrága remekművel folytatta a hagyományokat.


Rolex mélytengeri milliomosoknak

2008. június 03.

Még mélyebbre küldi a Rolex világhírű "osztrigáját", az Oyster Sea-Dwellert. A búváróra-széria Deepsea nevű, legújabb tagja durván 4 kilométeres vízréteg alatt is kifogástalanul működik a gyártó szerint.


Száz év után újra készítenek Fabergé tojásokat

2008. június 02.

Londoni tulajdonnal, de az orosz család leszármazottainak közreműködésével újraalakul a Fabergé cég. Jövőre bemutatják a legendás ékszertojások új nemzedékének első tagját is. Közel száz éve nem készült ilyen.


Fegyver a csuklón

2008. május 30.

Nem kézigránát kioldószelepe, hanem egy egyszerű kronométer start-stop gombja látható a Graham legújabb modelljén, a Chronofighter Oversize GMT Big Date BRG nevezetű, nem feltétlenül olcsó sportkarórán.


Ketyegő Aston Martin

2008. május 28.

Különleges sportkocsihoz különleges időmérő dukál - gondolhatták a Jaeger-LeCoultre manufaktúra mesterei, amikor megalkották a szokatlan anyagokból felépülő, ugró dátumos Amvox 3 Tourbillon GMT-t, az Aston Martin vásárlói körének szánt luxusórát.


Szénből készült luxusóra

2008. május 22.

A luxuskategóriás karórák általános jellemzője, hogy a nemesfém tok miatt súlyosak, és ezáltal is tekintélyt parancsolnak. Az Audemars Piguet ezt a szabályszerűséget szegte meg legújabb tourbillonos kronográfjával, amelynek nemcsak a tokját, hanem az óraszerkezetét is szénből készítette.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5