Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

Játékbarlang egy karórában

2008. július 22.

Tovább folytatódik a hazárdjátékok, a kékvérűség és az öncélú műalkotások diadalmenete – legalábbis ennek az életérzésnek állít emlékművet a Daniel Roth óramanufaktúra legújabb, egészen elképesztő árú luxuskarórájával, a Velencei Játékossal.


Félig pucér luxusóra

2008. július 14.

Szárnya van, de nem madár, büszke az erejére, annyiba kerül, mint egy Porsche, és nem nagyobb egy teniszlabdánál – foglalhatnánk össze némileg rendhagyó módon a Chopard legújabb aranyóra-ritkaságát, a L.U.C. Tourbillon Tech Steel Wings nevű modellt.


Világkörüli út a kezünk körül

2008. július 09.

Csak egy tekerés a csukló fölött, és máris egy távoli világvárost fedezünk fel az ablakban. Ennek a bűvészmutatványnak mindössze egy feltétele van, mégpedig az, hogy ez az ablak a Harry Winston elképesztően drága, Project Z5 nevű karóramodelljének számlapján legyen.


11 milliós gyűrű Nicole Kidman szülési ajándéka

2008. július 08.

73 ezer dolláros gyűrűt vett nejének Keith Urban. Az ausztrál zenész felesége, Nicole Kidman, aki tegnap szülte meg gyermeküket, egy Cartier Trinity ékszert kapott párjától.


Szilíciumban utaznak az órások

2008. július 07.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a svájci óramanufaktúrák körében a szilícium mint alapanyag, sőt, a Frédérique Constant mesterei újabban már a finommechanika próbakövét, a gravitációkompenzációs tourbillont is ebből az anyagból készítették el.


Csiga méri a sebességet a 8 milliós órán

2008. július 03.

Igazán klasszikus óra lenne a Breguet legújabb, Classique Chronograph nevű modellje, ha nem díszelegne a számlap közepén egy csigavonalban futó sebességmérő skála. Ezzel együtt azonban a tűzzománcos időmérő igazi remekműnek, esztétikai csúcsteljesítménynek számít.


Karon hordozható kabrió

2008. június 27.

Szögletes, kabrió, technikailag érdekes – és mégsem autómodell a Microtor Cabriolet. Az Universal Geneve óraújdonsága azonban az átalakítható felépítés szempontjából mindenképpen rokon a közlekedési eszközzel, és minden bizonnyal fogyasztói ár szempontjából is ebbe a kategóriába tartozik majd.


Pénzmosás miatt került börtönbe a sztárok ékszerésze

2008. június 26.

Kábítószer-kereskedelemből származó dollármilliók tisztára mosása miatt letöltendő börtönbüntetésre ítélték a sztárékszerészt, Jacob Arabovot.


Az abszolút macsó karóra

2008. június 23.

Nem újkeletű sztereotípia az öltönyös üzletember és a drága karóra párosa, és természetesen nem is érvényes sok esetben. Erre jó példa a Blancpain legújabb, Speed Command Chronograph nevű modellje, amellyel a svájci cég ismét bebizonyította, hogy az alpesi országban a sebességmániás, lezser férfiakra is gondolnak.


Újból megszületett az önműködő stopper

2008. június 20.

Ismét elkészítette a Breitling az automata kronográfok ősét, a közel negyven éve megalkotott Chrono-Maticot. Az óratörténeti érdekesség az eredeti dizájnnal jelenik meg 2008-ban is, azonban a gyűjtőkre való tekintettel jóval kevesebb példányt gyártottak belőle.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5