Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

51 milliónyi ékszerrel kampányol a politikusfeleség

2008. szeptember 09.

Drága ízlése miatt támadják az amerikai Republikánus Párt leendő elnökjelöltjének, John McCainnek a feleségét. Cindy McCain egyik hivatalos megjelenésén mintegy 300 ezer dollárnyi, azaz több mint 51 millió forintnyi ékszert és luxusruhát viselt magán.


1001 Éjszaka a Louis Vuittonnal

2008. szeptember 08.

1001 Éjszaka fantázianéven dobott piacra a Louis Vuitton egy új ékszerkollekciót. A francia luxusmárka neve alatt futó, kristályokkal kirakott medálos nyaklánc, gyűrű, karkötő és hajcsat ára 60 és 123 ezer forint között van.


Árrobbanás az óragyárban

2008. szeptember 08.

A Louis Moinet ugyan nem a leghíresebb svájci márkák közé tartozik, egyik-másik modelljük azonban mégis figyelmet érdemel. A Vertalis Tourbillon nevű karóra mindenképpen ezek közé tartozik, különösen, hogy a luxusbrand 30 millió forintos árcédulát használ a figyelemfelkeltés eszközeként.


Összevissza jár a luxusóra

2008. szeptember 01.

Olyan karórát mutatott be a Hermes, amelynek mutatói körmozgást végeznek ugyan, rendhagyó módon azonban néha lelassulnak egy kicsit, néha pedig belehúznak. A tempóváltások ellenére mégis pontos az óra, legfeljebb az időt olvashatjuk le valamivel nehezebben.


Elkelt a világ legszebbnek kikiáltott rubinja

2008. augusztus 27.

Az indiai Jaipurból származó Arvind Juneja egy igazán ritka, élénkvörös, 3,69 karátos rubint hirdetett meg eladásra az indiai eBay-en, a világ legnagyobb online piacterén. Egy ismeretlen amerikai vevő pedig 19 600 dollárt, vagyis 3,1 millió forintot fizetett érte. Ezzel megvalósult az indiai site eddigi legmagasabb értékű tranzakciója.


Nyakéket készítettek a szétdarabolt gyémántból

2008. augusztus 15.

Év elején 26 kisebb darabot készítettek a hatalmas, Lesotho Promise nevet viselő, 603 karátos gyémántból. A kisebb kövek között 0.52 karátos és 76.41 karátos is van, és most a Graff Diamonds műhelyében megszületett belőlük a szintén Lesothói Ígéret nevet viselő nyakék.


Batman karórája

2008. augusztus 14.

Meglehet, apróság, de a denevérember az olyan részleteknek is nagy jelentőséget tulajdonít, mint például a karóra márkája. Batman a legutóbbi, A sötét lovag című filmben a svájci Jaeger-LeCoultre nagydátum-kijelzős Reverso modellje mellett döntött.


Technikai bravúr az olimpia hivatalos óráján

2008. augusztus 11.

Bemutatta az Omega a világ első olyan karóráját, amelynek számlapján egyszerre öt segédtárcsa kapott helyet. A technikai bravúr persze nem öncélú, sőt, kifejezetten megrendelésre készült, hiszen ez a 2008-as nyári olimpiai játékok hivatalos órája.


Luxusjacht a csuklón

2008. augusztus 04.

Akinek futotta a költségvetésből egy többmillió eurós luxusjachtra, annak minden bizonnyal marad még néhány tízezer a mellényzsebében egy sportos, hajóhoz illő aranyórára is – gondolhatták a Parmigiani Fleurier mesterei, és megalkották a Pershing 115 kollekciót.


Agytornáztató óra 7 millióért

2008. július 24.

A Fabergé név hallatán többnyire értékes ékszerekből készített tojásokra szoktunk asszociálni, az orosz cári udvarban megalapozott ékszerészet azonban karórákat is készít mostanában. A legújabb óramodellen egy ritkább kijelzési módszert, regulátor számlapot alkalmazott "a cár ékszerésze".


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5