Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

Kristályos rúzs közel 400 ezerért

2008. november 12.

Számos más luxusmárkához hasonlóan az Armani is speciális karácsonyi meglepetéssel kedveskedik vásárlóinak, a cég ezúttal egy pazar kivitelezésű rúzzsal keresi a vásárlók kegyeit. A kristályokkal gazdagon telerakott rúzs közel 400 ezer forintért kerülhet a fa alá.


Földön kívüli karóra 170 millió forintért

2008. november 06.

Az óragyártás történetében először került valódi holdkőzet karórába, igaz, a Louis Moinet legújabb karórája feltehetően enélkül is figyelemreméltó darab lenne. Az 1 millió svájci frankot kóstáló Magistralis a gyártó szándéka szerint egyszeri és megismételhetetlen modell marad.


Négymilliónyi ékszert lopott menyasszonyától egy férfi

2008. november 03.

Gazdagnak adta ki magát egy szingapúri férfi, aki álüzletemberként eljegyzett egy 27 éves malajziai nőt. A vőlegény előbb kicsalta választottja 4 millió forintnyi ékszerét, mondván a nőnél nincs biztonságban, majd elfelejtett megjelenni a házasságkötésen.


Ütős óra

2008. november 03.

Az utóbbi 300 év órakészítésében az egyik legnagyobb technikai kihívás a percismétlős szerkezetek elkészítése volt, és talán manapság is annak számít, ezért csak a legnagyobb manufaktúrák engedik meg maguknak egy modell kifejlesztését. A percütős órák tehát önmagukban véve is különlegesek, viszont a Zenith ezt is fokozni tudta az Academy Open Répétition Minutes modell megalkotásával.


Sportóra egy kocsi áráért

2008. október 30.

Benzingőzbe luxusórát? Miért ne? Mindössze arra kell ügyelni, hogy a kiválasztott időmérő stílusa megfeleljen a kedvenc sportkocsiénak, és az sem árt, ha az óra ár tekintetében is illeszkedik az autóhoz. Ez a két szempont mindenképpen stimmel a Glashütte egyik újdonságánál, a Sport Evo Tourbillonnál.


Megéri luxuscikket bérelni a válság alatt

2008. október 27.

A pénzügyi válság nincs különösebb hatással azokra, akik bérléssel akarják fenntartani a fényűzés látszatát, írja a Telegraph. A brit lap szerint sokan vészelhetik át a nehéz hónapokat luxuséletet élve kölcsön termékekkel, amelyek ára - ékszerek, festmények esetén - néhány fonttól is kezdődhet. Viszont egy bérelt hajóért a Karib-tengeren több ezer fontot is fizethetünk.


Tótágast állnak a luxusóra alkatrészei

2008. október 20.

Voltaképpen semmihez sem lehet hasonlítani az MB&F legújabb karórakölteményét, annyira extravagáns lett a nemrég befejezett, HM3 jelű modell. A genfi manufaktúra egészen új utakon jár, és a meglehetősen merész ötleteket valósít meg.


210 milliós karóra gyémántból

2008. október 16.

Milyen praktikus az az ékszer, amelyik az időt is mutatja –összegezhetjük a Corum Classical Billionaire Tourbillont, vagyis azt a karóramodellt, amelyre annyi gyémántot raktak, hogy a fehéraranyból is csak itt-ott látszik ki valami. Az ára pedigh három-négy luxuslakáséhoz mérhető.


Két felhőkarcoló egy csuklón

2008. október 14.

Valóban bizarrul hangzik, hogy egy svájci óragyár két retrográd felhőkarcolót helyez el egy számlapon, mégis ez az igazság a Pierre de Roche vadonatúj, Double Retrograde Chronograph "Skyscrapers" nevű modellje esetében.


Számlap nélkül árulják a luxusórát

2008. október 10.

Vége a diszkréciónak, a 175. születésnapját ünneplő Jaeger-LeCoultre óramanufaktúra leleplezte az egyik legjobb modelljének titkát, és számlap nélkül újból kiadta a Master Eight Days Perpetual nevű, régóta sikeres luxusórát.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5