Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

Elegáns arany kavicsok

2009. január 19.

Az új H. Stern ékszerkollekció alkotóelemei formájukat és felületüket tekintve olyanok, mint egy folyó partján heverő kavicsok. Csak éppen a Golden Stones kavicsok, mint a nevük is mutatja, tiszta aranyból készülnek. Ezt tükrözi a csillogó brazil termékek ára is.


Gyémánt formában szálltak szellemek a Földre

2008. december 28.

A DeBeers Amulett kollekciójába milliós értékű ékszerek tartoznak. A gyűrűk és függők az afrikai hiedelemvilág szellemeit jelenítik meg. A gyémánt formájában Földre szállt szellemek vidámmá teszik viselőjüket.


Örök fiatalság több mint 200 millióért

2008. december 09.

Ginza Tanaka, a legdrágább használati tárgyak ékszerésze erre a karácsonyra egy színarany étkészlettel rukkolt elő. A japán tervező cége elsősorban a gazdag kínai vásárlókra számít, az ő hagyományaik szerint ugyanis aki ilyenből eszik, az örökké egészséges és fiatal marad. Az összeg tehát akár még megspórolható a plasztikai sebészeken is.


Extravagáns partikkal csábítanak a luxuscégek

2008. december 05.

A gazdasági válság ellenére ismét divatba jöttek a fényűző és extravagáns partik, a cégek ugyanis igen magas jövedelemmel rendelkező ügyfeleikre koncentrálnak, akiket mindenáron meg akarnak tartani. Magánrepülős utazás, lebegő étterem és több tízezer dolláros ékszereket viselő felszolgálók a vásárlócsalogató trükkök között.


Hatmilliós gyűrűvel mond köszönetet nejének Obama

2008. december 02.

20 ezer fontos, mintegy 6,3 millió forintos Harmony-gyűrűvel hálálja meg feleségének Barack Obama, hogy mellette állt a választási kampány során. A Michelle Obamának szánt ékszert egy Giovanni Bosco nevű olasz ékszerész készítette, mégpedig gyémánttal díszített ródiumból.


Ajánlott luxusórák a fa alá

2008. november 21.

Az ékszerek és órák általában telitalálatnak számítanak a karácsonyfa alatt, persze leginkább akkor, ha sikerül eltalálnunk a megajándékozott ízlését. Egy kiváló márka modelljével nem tévedhetünk olyan nagyot, ezért úgy döntöttünk, körülnézünk néhány prémium kategóriás órákat kínáló budapesti üzletekben, milyen kínálattal várják decemberben a vásárlókat.


1,3 millió forintos iPhone

2008. november 21.

Gyémánttal kirakott iPhone-t készített a közelgő karácsonyi szezonra a Goldstriker. Az exkluzív, ékszerszerű termékeiről híres cég különböző dizájnban, 3100, 3600 és 4100 fontért kínálja a drágaköves készülékeket.


Másolhatatlan órát készítettek a svájciak

2008. november 19.

Megelégelte a Vacheron Constantin, hogy a svájci óramanufaktúrák remekeit nagyipari méretekben hamisítják a távol-keleti üzemek, ezért olyan karórát készített a neves cég, amelyet belátható időn belül garantáltan nem fognak lemásolni. A Quai de L'Ile legalábbis minden óránál biztonságosabbnak tűnik.


Ugyanolyan ékszerek gazdáknak és kedvenceiknek

2008. november 18.

A Barney's Bling cég valódi gyémántot is használ termékeihez. A dél-kaliforniai székhelyű vállalkozás olyan ékszereket gyárt, melyeket a háziállatoknak és gazdáiknak egyaránt szánnak. A tehetősek akár milliós értékű függővel is meglephetik kedvencüket és saját magukat.


Dromedár karóra kifinomult férfiaknak

2008. november 14.

Az Audemars Piguet legújabb karórájának két arca van: az egyik a klasszikus és méltán világhírű svájci finommechanikát idézi, míg a másik a versenysportok világát és az extrém környezeti körülményeket. Utóbbiak miatt nem véletlen, hogy a modell a Survivor, vagyis a Túlélő becenevet kapta.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5