Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

Válságban is nő a budapesti ékszerkiállítás

2009. március 06.

Hatodik alkalommal nyitotta meg kapuit a Hungoro ékszerkiállítás a budapesti Syma rendezvénycsarnokban. A vasárnapig tartó rendezvényen közel 100 kiállító kínálata mutatja be az ékszervilág újdonságait.


Platinagyűrű miatt perel a milliomos

2009. február 26.

Hitelrontásért pereli a Rolling Stones frontemberének volt feleségét egy milliomos, aki tavaly megtalálta az asszony elvesztett platinagyűrűjét. A 60 millió forintos ékszer megtalálójának annak idején Bianca Jagger 10 ezer eurót ígért, de nem kapta meg a pénzt, és azt állítja, hogy a jó hírét is megsértették.


Többmillió dollárt vittek a színésznők az Oscar-gálára

2009. február 25.

Az Oscar-gála sztárjai nemcsak a dizájnerek által tervezett, tündöklő estélyi ruháikkal, hanem a vagyonokat érő ékszerekkel is évről évre felhívják magukra a figyelmet. A színésznők az idén főleg gyémántot és smaragdot választottak, volt, aki 3 millió dollárnyi drágakövet viselt magán.


Százmilliós hajók a Hungexpón

2009. február 13.

A Boat Show név idén négy kiállítást takar. A vitorlások és motoros jachtok szerelmesei mellett várják azokat is, akik az ékszerek, a lakóautók, lakókocsik és a golfozás iránt érdeklődnek. Játszani, százmilliókat költeni is lehet, de van lehetőség a nézelődésre is. Mi is így tettünk.


Van, aki drágán szereti

2009. február 12.

A szerelmesek napját nemcsak fényűző ajándékokkal, hanem különleges, vágykeltő fogásokkal és legendákkal övezett borokkal is felejthetetlenné varázsolhatjuk. Ötletek nagyvonalú hölgyeknek és uraknak, akik hajlandóak nagyobb összeget áldozni arra, hogy meglepjék kedvesüket.


Túladagolta luxusóráját a svájci gyártó

2009. február 09.

Fittyet hányva a gazdasági válságra olyan karórát mutatott be Svájc egyik leghíresebb luxus óramárkájának készítője, amilyet csak a legnagyobb pénzbőségben képzelhetnénk el. A Black Caviar Bang nevű, gyémánt-túladagolásban szenvedő modellen a drágaköveket vékony fehérarany keret tartja össze, emögött pedig egy bonyolult szerkezet lapul.


Lecsapott a kendőbe csavart ékszertolvaj

2009. február 07.

Dúsgazdag katari nőnek adta ki magát egy ékszertolvaj, aki kendője mögé rejtőzve több száz font értékben lopott gyűrűket európai luxusüzletekből.


Bajban vannak a luxusékszer-kereskedők

2009. február 02.

A Bulgari ékszer- és óraeladásai 10 százalékkal csökkentek a negyedik negyedévben, ami az elemzők szerint már a válság hatása. A szegmens többi cégének eredményei sem adnak okot a reményekre. A teljes idei évre globálisan 16 százalékos csökkenést várnak.


Luxushajó, golf, autó és ékszer a Budapest Boat Show-n

2009. január 29.

Hamarosan megnyílik Közép-Európa legnagyobb hajókiállítása. Idén még több flottából áll a 18. Budapest Boat Show a Hungexpo területén, amelyet február 12. és 15. között rendeznek meg. Várják a golf, az ékszerek és a lakóautók, lakókocsik iránt érdeklődő vendégeket is a négy kiállításon.


Obama fülbevaló 76 ezer dollárért

2009. január 20.

Barack Obama beiktatására az ékszerészek is készülnek, annál is inkább, mert nagy hagyománya van ilyenkor az Egyesült Államokban az értékes ajándéktárgyak vásárlásának. A drága függők és brossok között szépek és ízléstelenek egyaránt vannak.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5