Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 381 találat van a Deluxe.hu oldalon

Ingyen osztott gyémántokat egy tokiói ékszerbolt

2009. június 02.

Ingyen osztott szét 5000 aprócska gyémántot hétfőn Tokióban egy francia ékszergyártó és kereskedő cég, a Mauboussin.


125 év ékszereit állítja ki a Bulgari

2009. május 21.

Páratlan ékszerkiállítással ünnepli Rómában fennállásának 125. évfordulóját a legendás Bulgari ékszerház, amely a Történelem és az örökkévalóság között címmel mutatja be ékszerterveinek fejlődését azóta, hogy 1884-ben a Via Sistinán megnyílt az első üzlete.


Eldugott gyémántok az ékszereken

2009. május 07.

A J Art és az Open! Design&Concept cégek együttműködéséből születtek meg azok a formabontó és egyedi ékszerek, amelyeknek az a különlegességük, hogy a díszítésükhöz felhasznált gyémántok gyakran nem is láthatók. Az orosz dizájnercsapat alkotásával a nemzetközi RedDot Design verseny elismerését is kivívta.


Ellopták a leghíresebb pompomlány ékszereit

2009. április 27.

A Hősök pompomlányát alakító Hayden Panettiere tolvajok áldozata lett. A 19 éves színésznő Los Angeles-ben lévő házából 3,4 millió forint értékű ékszer tűnt el. A rendőrség nyomoz, egyelőre csak annyit hoztak nyilvánosságra, hogy erőszakos behatolásnak nincs nyoma.


Arab sejk palotájában is dolgozott a magyar dizájner

2009. április 27.

Dros Róbert több mint egy évtizede készít exkluzív, több millió forintba kerülő virágkompozíciókat. Dolgozott Náray Tamással, egy arab sejk palotájában, megrendelői között svájci bankárok és milliomosok szerepelnek. Szerinte nem feltétlenül attól lesz luxus egy virágkompozíció, hogy drága ékszerek díszítik, és nem számít szentségtörésnek, ha homár, szőrme, vagy pávatoll is szerepel az alkotásokban.


3 millió dollárnyi ékszerrel buktak le a csempészek Svájcban

2009. április 03.

Amerikai ékszercsempészeket füleltek le a zürichi repülőtéren. A New York-i nő és férfi összesen 3,1 millió dollár értékű ékszert próbált átcsempészni a határon, közölték csütörtökön a svájci hatóságok.


Aranyláz tört ki Dubajban

2009. március 30.

A válság ellenére egyre nő az olasz arany és gyémánt ékszerek iránti kereslet az Egyesült Arab Emirátusokban. Az arab országban 2008-ban már nagyobb értékben vásároltak ékszereket Olaszországból, mint az Egyesült Államokból.


12 millió forintos tojást készített a magyar mester

2009. március 25.

A Müller Imre ékszerész által készített, 12 millió forintos Fabergé-tojás a csodaszarvas legendáját dolgozza fel, belseje medaliont rejt. A majd egykilós arany egyedi ékszertojás malachit alapra került.


Luxusajándékokat árul a hercegnő

2009. március 18.

Különleges luxusajándékokat kínál az interneten Kasia Al Thani hercegnő tehetős, a gazdasági válsággal mit sem törődő vásárlóinak. Az exkluzív meglepetések között ékszerek, kiegészítők, kozmetikumok és komplett ajándékcsomagok is találhatók.


Jennifer Lopez nem adta vissza a kölcsön gyémántokat

2009. március 08.

Nem szolgáltatta vissza Jennifer Lopez azokat a gyémánt ékszereket, amelyeket egy svájci milliárdostól kölcsönzött egy divatbemutatóra. A díva úgy gondolta, hogy az 50 ezer dollár értékű kollekció egyszerűen jár neki azért, mert személyével emelte a divatshow fényét.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5