Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 620 találat van a Deluxe.hu oldalon

Százmilliókat fizettek az Apple alapító szerződéséért

2011. december 14.

Bő két hónappal Steve Jobs halála után tetemes áron, 1,59 millió dollárért, vagyis 372 millió forintért kelt el az Apple technológiai cég alapító szerződése a Sotheby's árverésén.


Hétmillió dollárt fizettek egy darab pénzérméért

2011. december 13.

Egy 1787-ben vert, igen ritka dublon (régi spanyol aranypénz) 7,4 millió dollárért (1,6 milliárd forint) talált új gazdára az Egyesült Államokban.


Egy anonim telefonáló 4 milliárdot fizetett egy római szoborért

2011. december 12.

A szakértőket is meglepő áron, a becslésekhez képest nyolcszor drágábban kelt el a Sotheby's árverésén egy római kori szobor New Yorkban.


Rekordot döntött Pokol Brueghel

2011. december 08.

Ifjabb Pieter (Pokol) Bueghel esetében rekordot jelentő összegért, csaknem hétmillió fontért kelt el a németalföldi festő egy alkotása a Christie's londoni árverésén.


Kínába vándorolnak át a válság miatt Európa kincsei

2011. december 07.

A gazdasági válság nehéz helyzetbe sodorta a műkincspiacot, a nagy házak leginkább csak az ázsiai nagyhatalom pénzügyi krémjében bíznak. Az érdeklődés óriási, világhírű európai, és amerikai művészek, köztük Andy Warhol, Pablo Picasso alkotásai már most nagy számban bukkannak fel kínai vevőknél, akik korábban jellemzően inkább a Kínából elhurcolt kincsek visszavásárlására szakosodtak.


56 milliós rekordárat fizettek egy Szinyei Merse Pál képért

2011. december 06.

A szezon eddigi legmagasabb leütését regisztrálták a Polgár Galéria hétfői árverésén, amikor 56 millió forintot adtak Szinyei Merse Pál Szerelmes pár című képének késői változatáért.


62 millió forintot fizettek az osztrák császári szerető brossáért

2011. november 24.

Tetemes áron, 202 800 euróért, 62 millió forintért kelt el a bécsi Dorotheum árverésén Katharine Schratt, azaz Schratt Katalin színésznő, Ferenc József császár szeretője brossa.


Az aukciós házakat a latin-amerikai művészet menti meg

2011. november 23.

A latin-amerikai - különösen a brazil - művészet iránti érdeklődés mutatkozott meg a Christie's és a Sotheby's aukciós házak árverésén: 2008 óta nem folyt be olyan összeg, mint az idei aukciókon.


5 milliárd forint egy festményért

2011. november 21.

Közel 150 millió jüanért (körülbelül 5 milliárd forint) talált gazdára egy kínai kortárs festő A Jangce folyó több tízezer kilométere című alkotása egy hétvégi pekingi árverésen. Az átalakuló kínai műtárgypiacot továbbra is a konjunktúra jellemzi.


63 milliót fizettek a színészfeleség ékszereiért

2011. november 18.

Több mint 200 ezer euróért (62,7 millió forintért) keltek el egy genfi árverésen Susan Burton, Richard Burton néhai filmsztár volt feleségének ékszerei.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5