Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 620 találat van a Deluxe.hu oldalon

Elárverezik a remete örökös kincseit

2012. március 14.

A Christie's kalapács alá bocsátja Huguette Clark, a titokzatos, remeteéletet élő milliárdos ékszereinek egy részét. A ritkaságok értéke a 10 millió dollárt is meghaladja.


George Washington aranyat ér csirkefalatalakban

2012. március 06.

8100 dollárért kelt el George Washington csirkefalatként világhálós árverésen.


Elárverezik Victor Hugo családi hagyatékát

2012. március 01.

Árverésre bocsátják az örökösök Victor Hugo (1802-1885) hagyatékát a francia író születésnek 210. évfordulója alkalmából. Mintegy egymillió eurós értékben közel ötszáz könyv, festmény, fotó és bútor kerül kikiáltásra április 4-én a Christie's párizsi árverésén.


Magyar gyűjtő adná Kambodzsának a 210 millió forintos harcost

2012. március 01.

Az amerikai kormány segítségét kérte Kambodzsa abban, hogy visszakaphasson egy ezeréves kőszobrot, amely a Sotheby's aukciósház New York-i raktárában vár vevőre. A The New York Times amerikai napilap szerint Zelnik István magyar műgyűjtő vásárolná meg egymillió dollárért (több mint 210 millió forintért) a mitikus harcos szobrát, majd ő adná vissza adományként a tárgyat a délkelet-ázsiai országnak.


A királyok kedvenc gyémántja

2012. március 01.

Évszázadokon át királyok, királynék és hercegek sóvárogtak érte, szövetséget kovácsolt országok között, de volt, hogy a koronás fők adósságukat rendezték vele: hamarosan pedig kalapács alá kerül az a szépséges gyémánt, amelyet a Beau Sancy néven ismer a világ.


Roy Lichtenstein ikonikus képe kalapács alatt

2012. február 28.

Negyvennyolc évvel ezelőtti megszületése óta csak egyszer láthatta a közönség Roy Lichtenstein Sleeping Girl (alvó lány) című festményét, amelyet májusban árverésre bocsát a Sotheby's aukciósház New Yorkban.


Spielberg és DiCaprio közös piros cipője

2012. február 24.

Steven Spielberg és Leonardo DiCaprio állt annak a csoportnak az élére, amely összeadta a pénzt egy értékes filmes relikvia, Dorothy piros cipellője megvásárlására. Az Óz, a csodák csodája című filmben használt kellék az Amerikai Filmakadémia tervezett múzeumát fogja gazdagítani.


Megszabadul kétmilliárdos konyakgyűjteményétől egy férfi

2012. február 20.

Ötezer palackos konyakgyűjteményt árverez el egy holland férfi, az italok között akad egy üveggel a napóleoni időkből fennmaradt nedű is. Összértéke 6 millió euró, közel 2 milliárd forint.


Óriási üzlet kínai porcelánt gyűjteni vagy hamisítani

2012. február 14.

A kínai újmilliomosok a művészeti piac segítségével repatriálják Kínába a Középső Birodalom Európába és Amerikába szétszóródott kincseit, és ez a folyamat felveri a régi porcelán árát az antikvitások és a hamisítványok piacán.


Luxusutakat és gyakornoki állást árvereznek el

2012. február 13.

Kortárs művészek, divattervezők, hírességek és tehetős filantrópok által felajánlott tárgyak, divatcikkek és luxusutazások kerülnek árverésre a Christie's aukciós ház nagyszabású éves zöldárverésén (Green Auction), amelynek várhatóan milliós bevételét teljes egészében a környezetvédelem támogatására fordítják.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5