Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 620 találat van a Deluxe.hu oldalon

Marilyn Monroe aktképei senkinek sem kellettek

2012. május 09.

Nem találtak gazdára egy New York-i árverésen Marilyn Monroe utolsó hivatalosnak tartott fotói, egy aktsorozat darabjai.


16 millió forintért vették meg a teáscsészét, amelyből Lady Gaga ivott

2012. május 07.

Több mint 6 millió jenért - körülbelül 16 millió forintért - talált gazdára egy, a tavalyi cunami károsultjainak megsegítését célzó internetes árverésen Japánban egy teáscsésze, amelyből Lady Gaga szürcsölte a teát tavaly júniusban egy tokiói sajtótájékoztatón.


Mogul nyakék több milliárdért

2012. május 03.

Húszmillió dollárért (mintegy 4,4 milliárd forintért) eladó a mogul birodalom idejéből származó, öt laposra csiszolt gyémántból álló, smaragd függőkkel díszített nyakék - jelentette be a Bonham árverési ház.


Egymilliárd forintot fizettek egy orosz festményért

2012. április 29.

Hárommillió fontért, azaz több mint egymilliárd forintért cserélt gazdát Ivan Ajvazovszkij 19. századi orosz festő Konstantinápoly és a Boszporusz látképe című műve a Sotheby's árverésén Londonban, ami a Lenta.ru orosz hírportál szerint rekordnak számít az alkotó esetében.


1774-es évjáratú jurai bort árvereznek Genfben

2012. április 24.

1774-es évjáratú, úgynevezett jurai sárga bor kerül árverésre Genfben május 15-én.


Egycentesért adtak egymillió dollárt

2012. április 21.

Egy 1792-ben próbapéldányként vert egycentes talált gazdára 1,15 millió dollárért (közel 260 millió forintért) egy Chicago külvárosában megrendezett árverésen.


21 millió dollár folyt be a néhai remete örökösnő ékszereiből

2012. április 18.

21 millió dollárt - 4,8 milliárd forintnak megfelelő összeget - hoztak a konyhára a New York-i Christie's árverésén a tavaly elhunyt milliárdos remete örökösnő, Huguette Clark ékszerei.


Szürrealista kincsek

2012. április 11.

Salvador Dalí 12 millió dollárra taksált festménye, a Primavera necrofílica mellett a szürrealizmus Max Ernst, René Magritte vagy Paul Delvaux ecsetjéből származó kincseire csaphatnak le a vevők a Sotheby's május 2-i árverésén.


Királyi portrékat árvereznek el

2012. április 10.

Elárverezik Alekszej Maximov királyi portrésorozatának jó néhány darabját, amelyeket annak idején a moszkvai Kreml múzeuma megbízásából készített az orosz képzőművész.


Elárverezik a világ egyik leggazdagabb nőjének az ékszereit

2012. március 24.

A világ egyik leggazdagabb nőjének, a milliárdos Lily Safrának káprázatos ékszerkollekciója kerül jótékonysági árverésre május közepén Genfben - közölte a Christie's aukciós ház.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5