Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 620 találat van a Deluxe.hu oldalon

Százmillió forintot ért Napóleon angol nyelvű levele

2012. június 12.

Nem akármilyen csatát vívott a hétvégén a levelek és kéziratok párizsi múzeuma (Musée des lettres et des manuscrits) Bonaparte Napóleon egyik igen ritka levelének megszerzéséért - és győzelmet aratott.


Kétszáz éves pezsgők kalapács alatt

2012. június 05.

Tizenegy palack 200 éves pezsgőt bocsátanak árverésre Finnországban: az Aland-szigeteken megrendezésre kerülő aukción rekordárat várnak a világ legöregebb pezsgőiért, amelyek egy Balti-tengerben talált hajóroncs rakományából származnak.


Négyszázmillió forintot ért valakinek a világ legdrágább képregénye

2012. június 04.

A képregények történetében soha korábban nem látott összegért, 1,338 millió euróért (jelenlegi árfolyamon mintegy 400 millió forintért) kelt el egy szombati párizsi árverésen a világ legdrágább képregénye, a belga Hergé által 1932-ben rajzolt Tintin Amerikában borítója.


Rekordárat várnak a különleges Miró-képtől

2012. május 31.

Akár húszmillió fontos (7,5 milliárd forintos) rekordárat várnak a szakértők Joan Miró Peinture (Étoile Bleue) című festményének júniusi londoni árverésén - értesült a The Guardian brit napilap.


Kalapács alatt az Apple első PC-sorozatának egy példánya

2012. május 31.

A Steve Jobs és Steve Wozniak által épített első PC-sorozat egy példányát árverezi el a Christie's aukciósház, amely 120-180 ezer dollárra tartja a több évtizedes szerkezetet.


Elárverezték az Opel-dinasztia örökösének gyűjteményét

2012. május 24.

Több mint 40 millió fontos (15,5 milliárd forintos) bevétellel zárult szerdán Londonban Gunter Sachs művészeti gyűjteményének kétnapos árverése.


Milliókat hozott a német playboy gyűjteményének árverése

2012. május 23.

A várakozásokat felülmúló bevételt hozott a Gunther Sachs német fotós és playboy képzőművészeti gyűjteményéből a Sotheby's aukciós ház által szervezett londoni árverés első felvonása, amely többek közt Andy Warhol műveit kínálta.


Elárverezik Ronald Reagan vérét

2012. május 23.

Árverésre bocsátották Ronald Reagan vérét, pontosabban egy fiolát, amelyben az eladó állítása szerint a néhai amerikai elnök vérmintája van.


Félmilliárd forintos zsidó imakönyv

2012. május 15.

Több mint félmilliárd forintnak megfelelő összegért kelt el egy párizsi árverésen egy kivételesen jó állapotban fennmaradt zsidó imakönyv (mahzor) az itáliai reneszánsz korából.


Elárverezik Bill Gates kocsiját Bécsben

2012. május 15.

Hírességek, köztük Bill Gates és Norman Foster használt autóira lehet licitálni egy június 2-i bécsi árverésen, amelyet a Wiener Dorotheum rendez klasszikus járművekből.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5