Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 620 találat van a Deluxe.hu oldalon

Eladó a világ legnagyobb sárga gyémántja

2011. október 10.

Árverésre bocsátják novemberben a világ legnagyobb sárga gyémántját.


Egy nyugdíjas 36 millió forintot fizetett egy elhanyagolt New York-i szigetért

2011. október 10.

Nem tudni még, mit kezd majd új tulajdonosa New York egyik legelhanyagoltabb ingatlanával, a Patkány-szigettel.


A világ legdrágábban elárverezett klasszikus autói

2011. október 06.

Az árveréseken legnagyobb összegért gazdát cserélt régi autók között található versenyautó, prototípus, ritka modell, amelyből csak néhány példány maradt és az 1970-es évek egyik legjobban kereső színészének autója is. A legmagasabb összeget, több mint 3,5 milliárd forintot egy 1957-es Ferrariért fizettek.


Megszabadul kincseitől a mániákus Beatles-rajongó

2011. október 05.

John Lennon rajza, számos fekete-fehér fotó, a Beatles együttes tagjainak kézjegyét viselő csekkek - összesen 122 Beatles-relikvia kerül október 13-án kalapács alá Buenos Airesben. Közben a napokban zajlik egy Lennon-levél online árverése is Kaliforniában.


Elkapkodták Francis Ford Coppola borait

2011. szeptember 28.

Francis Ford Coppola rendezőként régóta legendának számít, és most bizonyította, hogy a borok gyűjtőjeként sem kezdő: csaknem kétmillió dollár értékben árvereztek el a pincéjéből származó palackokat egy New York-i árverésen.


Rendszerváltás előtt áll a magyar árverési piac

2011. szeptember 28.

A következő hónapokban két magyar aukciósház, a Virág Judit Galéria és a Kieselbach Galéria is átvált a becsértékes rendszerű árverezésre. Körképünkben az angolszász országokban elterjedt szisztéma bevezetésének okairól és remélt következményeiről, valamint az aukciósházak őszi-téli kínálatáról olvashatnak.


Félmilliárdos bevételt várnak az Ózhoz készült cipő eladásából

2011. szeptember 26.

Két-hárommillió dollárra (430-640 millió forintra) becsülik az Óz, a csodák csodája című filmklasszikushoz készült rubinvörös cipellő árát, amelyet decemberben árvereznek el Los Angelesben.


Egymillióért kínálnak egy fotót Budapesten

2011. szeptember 26.

Kétszázharminchat tétellel rendezi meg szeptember 29-én fotóárverését az Ágens Fotóművészeti Galéria, amelynek anyagában a XX. század elejének, a klasszikus magyar fényképészet nagyjainak, a háború utáni, valamint a fiatal kortársaknak a munkái, valamint külföldön híressé vált magyar fotográfusok és jelentős külföldi alkotók szerepelnek.


Árverésen ürítik ki Elizabeth Taylor gardróbját

2011. szeptember 22.

Kiürül Elizabeth Taylor pazar gardróbja: az esküvői ruhájától kezdve az Oscar-gálákon viselt estélyikig a színésznő számos ruhakölteménye kerül kalapács alá a Christie's decemberi árveréssorozatán.


A legszebb luxusórákkal az izomsorvadás ellen - galériával

2011. szeptember 21.

A luxusmárkák jellemzően nagy gondot fordítanak arra, hogy jótékonysági akciókhoz adják a nevüket. A héten rendezik például az Only Watch aukciót Monacóban, amellyel egy izomsorvadás ellen küzdő szervezetet támogatnak. Magyarországon is adakoznak a gazdagok.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5