Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 137 találat van a Deluxe.hu oldalon

Saját múzeumokat alapítanak Ázsia milliárdosai

2012. május 15.

Két év alatt állítólag 317 millió dollárnak megfelelő összeget költött kortárs művekre egy milliárdos kínai házaspár, most pedig valahol be szeretnék mutatni az általuk létrehozott gyűjteményt: a megoldás egy magánmúzeum, amely reményeik szerint tekintélyt biztosít Kína újgazdagainak.


Ázsiában drága milliomosnak lenni

2011. szeptember 08.

Egy svájci bank felmérése szerint az ázsiai milliomosoknak sokba kerül a jó élet. Nagyot ugrottak az árak.


Hat extrém úti cél, ami eszedbe sem jutna

2011. május 11.

A japán cseresznyevirágok illata, vagy a kínai Nagy Falon tett séta szép, de előfordulhat, hogy egyesek számára könnyen felejthető emlék. Izgalmasabb látványosságokat és kalandokat is találunk, ezekből hatot gyűjtöttünk össze belőlük.


Fiatalok ázsiai milliomosok

2011. január 27.

Ázsiában nemcsak sok milliomos él, ők az európai átlagnál jóval fiatalabbak is.


Taroltak az ázsiai árverésen

2010. december 03.

Az ázsiai piacon korábban nem tapasztalt összegért, 409 millió dollár (86 milliárd forint) értékben cseréltek gazdát a kínai művészet remekei a Christie's aukciósház árveréssorozatán.


Az amerikaiak nyakára másznak az ázsiai milliárdosok

2010. október 01.

A Forbes magazin kiadta az idei Forbes India című összeállított listáját, amin soha nem szerepeltek még ennyien. A Hurun Report a kínai krőzusok listáját készítette el, a lap szerint Kínában él a világ legtöbb milliárdosa.


Luxustemetések tízmilliókért

2010. szeptember 28.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek Délkelet-Ázsiában a luxustemetések, a vezető temetkezési vállalkozás többféle szolgáltatást is kínál.


Luxusvonatokon járja országát a diktátor

2009. november 09.

Konferenciatermekkel, hálószobákkal és modern kommunikációs eszközökkel felszerelt luxusvonatokon járja az országot Kim Dzsong Il észak-koreai diktátor, aki közismerten elzárkózik a légi közlekedéstől.


Eltűnt a vevő milliókat érő lottószelvényével az eladó

2009. október 25.

A 67 éves Willis Willis egymillió dollárt nyert az egyesült államokbeli Mega Millions lottón. A nyereményt azonban sosem kapta meg, ugyanis amikor a lottóüzletben ellenőriztette a szelvényét, az eladó nem árulta el neki, hogy milliomos lett. Ehelyett eltette a szelvényt, felmondott, és eltűnt a nyereménnyel. Valószínűleg Ázsiába.


Megtalálták az Irakban eltűnt Meztelen nőt

2009. augusztus 27.

Az iraki különleges alakulat emberei leltek rá arra a Picasso-festményre, ami évekkel ezelőtt tűnt el egy kuvaiti múzeumból. A milliókat érő műtárgy egy házkutatás során került elő az Irak déli részén fekvő Hillahban, adta hírül az iraki rendőrség.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5