Pékséget nyit a leendő hercegnő

Címkék: hercegnő, király, Egyesült Királyság

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Elit pékséget akar nyitni Vilmos herceg leendő felesége. Kate Middleton. Ez a válasz a királynőnek, aki korábban azért kritizálta, mert munkanélküli.

Kate Middleton valószínűleg megelégelte azokat a kritikákat, amelyek szerint valójában nincs rendes munkahelye, és úgy döntött, saját vállalkozásba kezd testvérével, James-szel. A 28 éves hercegnőjelölt egy elit süteményboltot akar nyitni London Chelsea nevű városrészében.  


Munkába áll Kate Middleton

Karácsony előtt a kiszemelt utca egyik pékségében állítólag az összes termékből vett egy-egy mintát, hogy felmérje a konkurenciát. Öccsével jelenleg a piac feltérképezésén dolgoznak, a nyitással kapcsolatos hivatalos bejelentést nyárra tervezik.

Bizonyos források szerint a pékség valójában ürügy arra, hogy Kate több időt tölthessen  Londonban. Vilmos herceg barátnője valószínűleg unatkozik a családja berkshire-i otthonában. Kate tavalyelőtt csatlakozott szülei gyerekzsúr-kiegészítőket árusító Party Pieces nevű cégéhez, ahol állítólag a termékek fotózásával foglalkozik.

Korábban a királynő azt mondta, hogy nem szeretné, ha a leendő királyi ara munkanélküli lenne. Meggyőződése, hogy egy modern királyságban mindenkinek dolgoznia kell, az uralkodócsalád tagjainak pedig példát kell mutatniuk az állampolgároknak.

Mások Middletonék anyagi helyzetét tartják kevésnek ahhoz, hogy lányuk trónörökös felesége legyen. Egy életrajzíró kiderítette, hogy a család vagyona nemcsak a gyerekzsúr-kiegészítőkből, hanem Michael Middleton jómódú yorkshire-beli felmenőitől is származik, akik a 18. században gyapjúkereskedelemmel alapozták meg a vagyonukat.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5