Súlytalanság Valentin-napra 3 millióért

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A G-Force One fedélzetén most a Pure Entertainment Group jóvoltából egy különleges élményben lehet részük a szerelmeseknek. A 2,9 millió forint értékű exkluzív csomag részeként súlytalanul lebeghetnek.

Nem véletlen, hogy a luxusajánlatok szakavatott képviselője, a Pure Entertainment Group állította össze azt a 14 500 dolláros (2,9 millió forintos) Valentin-napi csomagot, ami során többek között kipróbálhatjuk a súlytalanságot egy speciálisan átalakított Boeing 727-200 repülőgép fedélzetén.

justluxe.com
Zuhanással egybekötött parti

A párok szabadon repkedhetnek ide-oda a repülő belsejében, megtapasztalhatják, hogy milyen érzés lehet a Marson vagy a Holdon lebegni, de a teljes súlytalanságot is átélhetik.

Bár a fő attrakció a kilóinktól megszabadító kirándulás, azért a csomag többi "összetevője" is figyelemre méltó. A szállásról pazar lakosztályok gondoskodnak, luxusétteremben vacsorázhatnak a szerelmesek, és még profi fotósorozatok is készülnek róluk. Két helyszínen, Los Angelesben vagy Las Vegasban lehet részünk ebben a különleges élményben, az angyalok városában Valentin-napkor, a bűnök fellegvárában pedig februárban és márciusban indul a lebegő túra.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5