Moszkvában a legdrágábbak a hotelek

Címkék: Moszkva, luxus, hotel, válság

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Átlagosan Moszkvában kell a legtöbbet fizetni egy szállodai szobáért, derült ki egy felmérésből. Az orosz fővárost Abu Dzabi és New York követi a listán.

A Hogg Robinson Group (HRG) nevű nemzetközi utazási iroda kutatása szerint Moszkva a legdrágább város, ha szállodai szobákról van szó. 2009-ben átlagosan 267 fontot (82 ezer forintot) kértek el egy szobáért az orosz fővárosban, míg Abu Dzabiban "csak" 223 fontot (69 ezer forintot), a harmadik helyen szereplő New Yorkban pedig 204 fontot (63 ezer forintot) fizethetünk egy szobáért.

telegraph.co.uk
Az orosz fővárosban a legdrágább megszállni

A hotelszobák listáján Párizs szerepel a negyedik helyen 201 fontos (62 ezer fontos) átlagárral, majd Bahrein egyik városa, Manama következik. Drágának számít még Milánó, Genf, Koppenhága, Washington és Athén is, London csak a 29. legdrágább város ebből a szempontból.

A legtöbb városban a hotelszobák ára visszaesett, mert így akarták megtartani a vendégeket a gazdasági válság ellenére. A brit utazókon azonban ez sem segített túl sokat, ugyanis a font gyengülése miatt így is többet kellett fizetniük, mint korábban.

Az 1930-as évek óta nem volt ilyen visszaesés, mondta a Centre for Economics and Business Research Ltd. Vezetője. A HRG kutatása is alátámasztja, hogy a recesszió hatására mennyire visszaestek az igények. Ugyanakkor már látszanak a fellendülés jelei is, mondta a szakember.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5