A legszexibb meglepetések Valentin-napra

Chilembu Krisztina

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Évről évre egyre nagyobb fejtörést okoz, hogy milyen meglepetéssel nyűgözzük le a partnerünket Valentin-nap alkalmából. Mi az édességek, kiegészítők és fehérneműk helyett, vagy mellett, a romantikus élményekre szavazunk. Szexi Valentin napi ajándékok következnek azoknak, akik unják a bonbonokat.

Rúdtánc és sztriptíz

Míg egy ajándéktárgy vagy kiegészítő nem biztos, hogy elnyeri partnerünk tetszését, egy tüzes, erotikus táncnál a beválási esély nagyjából száz százalék. Ehhez azonban némi jártasságra kell szert tennünk a nekünk szimpatikus műfajban.

Pirner Alma
Pirner Almától is elleshetjük a trükköket

A Dollhouse Tánc és Fitness Stúdiókban Pirner Alma sztriptíz-világbajnok vezetésével sajátíthatjuk el az erotikus tánc alapmozdulatait. A szexis koreográfiákhoz talajtánc mozdulatokat, székes és boás koreográfiákat is tanulhatunk. A 10 órás csoportos bérlet ára 15 ezer forint, a kezdő órákra bármikor be lehet kapcsolódni.

Az alapszintű rúdtánc elemek elsajátításhoz minimum 10 alap órára van szükség, a bérlet itt is 15 ezer forintba kerül. Pirner Alma kiemelte, hogy a rúdtánc mindenkinek ajánlott, nemcsak a fizikai erőnlétünket növeli, hanem karcsúbbak és rugalmasabbak is leszünk tőle, javul a tartásunk, és szexisebbnek, nőiesebbnek érezzük magunkat.

Arra is van lehetőség, hogy magánórán, személyre szabottan, egyénileg meghatározott időpontban tanuljunk. A 6 alkalmas magán intenzív tanfolyam ára attól függ, milyen tanárt szeretnénk. A tanfolyam ára 60 ezer forint, ha Pirner Almától, és 30-48 ezer forint, ha a stúdió egy másik tanárától akarjuk ellesni a vadító mozdulatokat. Időhiányban szenvedők a nemrég megjelent Private Show I. dvd-ről is tanulhatnak, vagy részt vehetnek a Valentine Lapdance Special nevű 2 órás magánkurzuson, amely során egy különleges koreográfiát sajátíthatnak el 20 ezer forintért.

A háremhölgyek titka

Egy másik szexi Valentin-napi ajándék a saját hastánckoreográfia. "Egy alapszintű koreográfia, amit előadhatunk kedvesünknek, viszonylag könnyen és gyorsan elsajátítható" - mondta Mahasti. A táncművész szerint két-három magánóra, vagy két-három hónap csoportos tanulás után bátran előállhatunk a saját első táncunkkal. A videóról tanulást a kezdetekben viszont nem ajánlja, mert fontos, hogy a helyes tartás és az alapok egy hozzáértő szakember irányításával, javításaival, folyamatos visszajelzés mellett rögzüljenek.

Kozár Edit
A hastánc ellenállhatatlan,ha csábításról van szó (Mahasti)

A Mahasti Hastáncstúdióban a kiscsoportos 60 perces órák 1750 forintbaba, a 90 percesek 2650 forintba kerülnek, és természetesen 5, 10 alkalmas bérletek is válthatók, így olcsóbbak az órák. A 60 perces magánórák ára 6500 forint, ez sokkal gyorsabb tanulást és ezért jelentős költségmegtakarítást jelenthet. Február 14-én a Valentin-napi 3 órás, kezdő és középhaladó-haladó workshopok ára 7000 forint.

Az otthoni, intim, csakis kedvesünknek szóló előadáshoz elég néhány szexi fehérnemű, szép ékszer, kendő és persze jó zene. Ha komolyabban szeretnénk venni a táncot és az előadásunkat, akkor több mint 100 ezer forintot is rákölthetünk egy kész ruhára, ha pedig saját igényeinknek megfelelő, teljesen egyedi profi kosztümöt szeretnénk, ez összeg lehet akár 200 ezer forint is. A kiegészítők, fátylak és ékszerek árának határa a csillagos ég.

"A hastáncóra kedvező hatással van a libidóra, a nőiségről, lágyságról, érzékiségről és a szépségről szól, és ebben a vénuszi légkörben eltöltött kis idő már eleve jó hatással van női kisugárzásunkra, életszeretetünkre" - mondta Mahasti.

 

 

1.  A legszexibb meglepetések Valentin-napra
2.  Szerelmi fészkek és luxuskezelések

 

1 komment

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Krisztian | 2010. február 8., hétfő 17:16:41

Hát az szexis lehet,csajszit látnni ahogy hastáncozik!Üdv

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5