Szupermodellnek adta ki magát, milliókat szerzett

Címkék: csaló, társkereső, internet

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Mi kell ahhoz, hogy férfi létedre szupermodellnek higgyenek, és dollártízezreket küldjenek a bankszámládra? Szerezz meg néhány fotót a modellről, változtasd el a hangodat, és lépj be egy milliomosoknak készült társkereső oldalra. Valakinek sikerült tízmilliókat keresnie így.

A SeekingMillionaire.com szóvivője, Stephan Smith elárulta, hogy igen gyakoriak a hasonló esetek az oldalon. Legutóbb valaki Bree Condonnak adta ki magát, így csalva ki több százezer dollárt (több tízmillió forintot) a hiszékeny gazdagokból.

outofaces.com
Bree Condonnak adta ki magát egy csaló

Miután személyes jellegű fotókat szerzett a modellről, a profilja alapján úgy tűnt, hogy valóban a szupermodell keresi élete párját az oldalon. Ezután több regisztrált felhasználóval is kapcsolatot létesített, akiknek egy idő után anyagi nehézségeiről kezdett írni.

Másra nem is volt szüksége a sikerhez a nőnek álcázott férfinek. Állítólag a hangját is el tudta változtatni, hogy az audiochaten se gondolhassák róla, hogy esetleg férfi. Egyetlen ilyen levéllel egy alkalommal tízezer dollárt, vagyis 2 millió forintot csalt ki valakiből.

Stephan Smith szerint az oldalon nagyon gyakoriak a zsarolási ügyek is, napi rendszerességgel törölnek felhasználókat a rendszerből. Úgy tűnik tehát, hogy a milliomosoknak az interneten sem könnyű igaz társat találni.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5