A legdrágább golfautó

Címkék: golf, autó, luxus, legdrágább

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Sportkocsikhoz hasonló kerékfelfüggesztés, kézzel varrt bőrülések, beépített hűtő, és személyre szabott egyedi darabok jellemzik a Garia fantázianevű golfautót. Az ára sem semmi, 14 ezer eurót, vagyis közel 4 millió forintot kell fizetni érte.

A golfpályákon nem ritka ugyan a luxus, de a finn Valmet gyár tavaly piacra dobott különleges golfautója alighanem minden eddigi fennhéjázáson túltesz.

Egy dán mérnök, Anders Lynge tervezte a világ legdrágább és legkülönlegesebb golfautóját, a Gariát, amelyet a Porsche Boxster és Cayman gyártója, a finn Valmet Automotive készít. A technikai érdekességek között megtalálható a sportkocsiknál megszokott kettős keresztlengőkaros felfüggesztés, a különböző alkatrészeket pedig olyan gyártóktól szerzik be, amelyek a Ducati, az Aston Martin, a Jaguar és a Volvo számára is gyártanak felszereléseket.

autoclub.com.au
A legdrágább golfautó

A luxusról a kézzel varrt bőrülések, egy kis beépített hűtő - ebben lehet tárolni az italokat a meleg nyári napokon - és az ízlésesen kialakított üvegtartók gondoskodnak. Az autót a letisztult, klasszikus skandináv formák jellemzik, ráadásul minden darabot egyedi igények szerint lehet megrendelni a gyártótól.

Mindez nem olcsó, 14 ezer euróba (3,8 millió forintba) kerül egy Garia - amiben nincs benne a szállítási költség -, ami egy golfkocsiért meglehetősen borsos ár. Ráadásul nem szabad elfelejteni azt sem, hogy senki nem fog tőle jobban golfozni.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5