Deluxe főoldal

Overdose-t Németországba szállították

Címkék: Overdose, Németország, , verseny

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

PannoniaOverdose.hu

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Ma reggel kilenc órakor megérkezett Alagra a nyolc férőhelyes, vadonatúj lószállító kamion Overdose-ért és további öt lóért. Overdose ugyanis az év első két hónapját Hoppegartenben tölti, hogy Ribárszki Sándor felügyelete alatt végezhesse a 2010-es szezon versenyeire történő felkészülésének első komolyabb munkáit.

A reggeli készülődés során Dr. Szmodits Zsolt még szemrevételezte a ló patáit, egy rövid séta során pedig ellenőrizte, hogy Overdose új patkói kényelmesek-e. Miután mindent rendben talált, Dózi megkapta az utazásához nélkülözhetetlen utazó kamáslikat (lábszárvédők), patáira öntapadós fáslit ragasztottak, majd elsőként foglalta el helyét a szállítójárművön.

pannoniaoverdose.hu
Dózi a hosszú út előtt
Fél tizenegykor a kamion kigördült az Alagi Tréningtelepről, hogy megkezdje közel ezer kilométeres útját Hoppegartenbe, ahol Overdose-t trénere, Ribárszki Sándor várja.

Az utazás előtt, pénteken újrapatkolták Overdose-t Alagon. A PannoniaOverdose.hu a röntgenfelvételek elemzését is megvárva beszélgetett Dr. Szmodits Zsolt állatorvossal, aki elmondta, hogy már csak két centit kell nőnie Overdose patáinak ahhoz, hogy teljes terhelést kaphasson.

pannoniaoverdose.hu
Útravaló

"Hosszú mérlegelés után azt a döntést hoztam, hogy mindenképpen a megszokott csapat kezében maradjon Overdose, amikor az első komolyabb munkákat végzi. Ők ismerik a legjobban, és mivel Ribárszki Németországban vállalt munkát, egyelőre ez az egyetlen lehetőség" - mondta korábban Mikóczy Zoltán.

pannoniaoverdose.hu
Lassú felkészítése megindulhat

"Overdose januárban és februárban rehabilitációja részeként tartózkodik a hoppegarteni tréningtelepen. Annak semmi akadálya sincs, hogy ez össze legyen kötve lassú felkészítésével, vagyis hivatalosan nem kerül Ribárszki tréninglistájára, már csak azért sem, mert ő már megszerezte a német licencet" - mondta el Overdose utazásának hírére reagálva.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5