2009 legfurcsább divattrendjei

Címkék: extrém, divat, trend, lista

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A válság ellenére a divatházak idén is rengeteg olyan kreációt mutattak be, amelyek a legelszántabb divatőrülteket is megosztják. A kifutókon sarok nélküli cipőket, feketével díszített menyasszonyi ruhákat, feminin katonai nadrágokat láthattunk. Összegyűjtöttünk néhány extrém divattrendet a 2009-es évből a Trendhunter.com weboldal alapján.

Aszimmetrikus estélyik

A "vörösszőnyeg-specialistának" is tartott Elie Saab egyvállas kreációi 2009 őszén jelentek meg a kifutón. A rövid alkalmi ruhák és a hullámzó estélyik közös vonása, hogy az egyik vállat fedetlenül hagyják.


Balra a Versace, jobbra az Elie Saab kreációja

Akár tetszik, akár megbotránkoztató, biztos, hogy viselője a figyelem középpontjába kerül.

Menyasszonyi ruha feketével

A Chanel trendjeit követő menyasszonyok az idén egyáltalán nem ragaszkodtak ahhoz, hogy tetőtől talpig fehérben pompázzanak a nagy napon. A Haute Couture és a Resort kollekciókhoz tartozó ruhákat fekete díszítésekkel és kiegészítőkkel dobták fel a dizájnerek, de vannak olyan összeállítások is, ahol a menyasszony kesztyűje vagy harisnyája fekete, sminkje pedig a nyolcvanas éveket idézi.


Fekete az oltár előtt

Az ilyen ruhát választók a hagyományos normák megszegésével merészségüket jelzik. És ezt jobb, ha a leendő férjek is tudják.

Napszemüvegek az 50-es évekből

Egy ilyen szemüvegkeret miatt tíz éve még csúfolták egymást a gyerekek, az idén viszont trend lett az ötvenes és nyolcvanas évek bizarr modelljeit idéző napszemüvegeket hordani. A Dita Optical Collection darabjai Japánban készülnek, sikerük egyik titka pedig az, hogy nincs rajtuk márkajelzés, csak a bennfentesek számára felismerhetők.


Nincs márkajelzés

Kitűnően illik olyan sztárok imázsához, mint Brad Pitt, Kate Hudson, az Olsen ikrek vagy Eva Mendez.

Sarok nélküli cipők

A Nina Ricci idei őszi bemutatóján extrém, sarok nélküli platformcipőkkel sokkolta a közönséget. A divatshow-n egyetlen modell sem esett el, ami azt bizonyítja, hogy nem is olyan nehéz járni ezekben a bizarr kreációkban, mint ahogy azt első látásra gondolnánk.


Talpon maradtak

És hogy mihez lehet felvenni ezeket a cipőket? Olivier Theyskens dizájner kollekcióját színpadias, szaténból készült ruhák, abroncsos szoknyák és csillogó kiegészítők jellemzik.

Huszárdivat

Az idei ősz slágerei a Monarchia korabeli egyenruhákra emlékeztető szabásvonalak és díszítések. A katonai ihletettségű modellek a Burberry, a Dolce & Gabbana, Gareth Pugh és John Galliano kollekcióiban is megjelentek. Az utcai viseletben azonban egyelőre nem látszik, hogy a kifutón bemutatott Ferenc Józsefet idéző, de mégis feminin nadrágok, kalucsnis cipők valóban átvették volna az uralmat.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5