Párizsba jár partizni az üzbég diktátor lánya

Címkék: jótékonyság, parti, rendezvény

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Lola Karimovát, az üzbég diktátor egyik lányát egyelőre nem a politika, hanem a párizsi társasági események foglalkoztatják. A szőke örökösnő kedveli a fényűző partikat, és különös elképzelései vannak a jótékonykodásról.

A nyugaton inkább társasági hölgyként ismert diktátorlány a napokban Párizsban tündökölt, Massimo Gargia olasz playboy párizsi partiján. A Best Awards nevet viselő rendezvényen Ornella Muti különleges ajándékot kapott Karimovától, ami természetesen egy egyhetes üzbegisztáni kirándulás volt, első osztályú körülmények között.

AFP
Lola Karimova (jobbra) Alain Delon és Monica Bellucci társaságában

Az ajándékkal Karimova valószínűleg nem vállalt nagy terheket, a turisták által egyelőre fel nem fedezett országot 1991 óta apja, Islam Karimov diktátor vezeti.

Ha a közép-ázsiai országot nem is, Lolát, mint a politikai hatalom egyik potenciális örökösét egyre többen ismerik a sztárok és a gazdagok köreiben. Egyelőre úgy tűnik, hogy nem a politika áll Karimova életének középpontjában, szívesebben éli a dúsgazdag örökösnők gondtalan életét. Divatshow-kon és egyéb fényűző partikon tűnik fel, és állandó vendége a Best Awards rendezvényeinek is. A 2008-ban saját magát tüntette ki karitatív tevékenységéért.

Ez utóbbiról elég különleges elképzelésekkel rendelkezik. Ez év áprilisában az "Uzbekistan 2020" című, üzbég árvákat segítő eseményt szervezett, ahol a díszvendég Monica Bellucci volt. A sztár a Neweurasia.net szerint 300 ezer dollárt (57,5 millió forintot) kapott az üzbég kormánytól azért, hogy jelenlétével emelte az esemény fényét, a jelenlévő árvák közül pedig akadt olyan, aki a gálát megelőző héten egyszer sem lakott jól.

 

 

 

3 komment

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

xy | 2009. december 26., szombat 09:07:31

Csak az a baj, hogy a baloldaliak elvileg az Internacionálét üvöltik. A milliárdosok is: "fel, fel, ti rabjai a földnek, fel, fel, te éhes proletár" Azért ez kicsit kínos, kommunistaként, balosként milliárdosnak lenni.

mákosbeigli | 2009. december 26., szombat 08:12:39

jaja a jobboldaliak meg mint a templom egere...

obsitos | 2009. december 26., szombat 07:01:06

Aki leírta, hogy szőke, az a múlthavi képét látta. Diktátoréknál már csak így megy, 3-4 milliárdos egy baloldali kormányban meg sem kottyan.

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5