2009 legdrágább számlái

Címkék: legdrágább, összeállítás, lista

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

December a visszatekintés hónapja, lássuk, mit adtak idén a legdrágábban. Eredményt hirdetünk szökőkúttól autón át mobiltelefonig. A válság alatti csúcsköltekezések során Bugatti Veyron, iPhone és Amosu öltöny is került a legek közé.

A legdrágább szökőkút

A Dubai Fountain 217 millió dolláros (40 milliárd forintos) árával vezeti ezt a különleges kategóriát. A Burj Dubai épületében kapott helyet a különleges szökőkút, amelynél magasabb sem készült még, 150 méterre lövell fel a vízsugár.


Népszerű látványosság

A látványosság megvilágításához 6600 izzót és ötven színes projektort használnak. Idén adták át véglegesen.

A legdrágább mobil

gizmodo.com
Elsöprő rekord

A legújabb iPhone-ból készült a világ legdrágább idei ékszertelefonja. Lehúzza a vásárló zsebet, hiszen a tok 271 gramm 22 karátos aranyból készül. Az előlapján 136, a hátsó borításon 53 gyémánt található, 69 összesített karát értékben. A 3,16 millió dolláros (584 millió forintos) értéken sokat dob a 7,1 karátos gyémántból készült navigációs gomb.

A legdrágább mobiltok

most-expensive.net
A gyémánt magától értetődik

Talán ezért készült, hogy a fenti telefont legyen mibe tenni? A legdrágább iPhone-tartó 34 ezer dollárba (6,3 millió forintba) kerül, és természetesen gyémántok is kerültek rá. A védőborítás és a hozzá tartozó öv anyaga kígyóbőr, a gyémántok összesen 7,8 karátot tesznek ki.  

A legdrágább autó

most-expensive.net
Olcsóbb, mint a fenti mobil

A Bugatti Veyron Hermés kiadásánál nem készült drágább az idén. 2,37 millió dollárba (438 millió forintba) kerül.

A legdrágább óra

most-expensive.net
Zsebbevaló

Az év órás aukciói közül az Antiquorum jutott el a csúcsra. Több mint ötmillió dollárért (924 millió forintért) értékesítettek egy Patek Philippe Calibre 89 típusú zsebórát.

A legdrágább toll


Ezt a tollat biztosan nem veszítenénk el

A világ egyetlen, több mint 30 karátos tolla az idei árrekorder. Az Aurora Diamante Penről van szó, amelynek 1,3 millió dollár (240 millió forint) az ára.

A legdrágább öltöny

Alexander Amosu ékszerész rendszeresen áll elő új drágaságokkal. 2009-es öltönyének gombjai aranyból és gyémántból készülnek, így nem is olyan meglepő, hogy 103 ezer dollárt (19 millió forintot) kér érte.

A legdrágább otthon

most-expensive.net
Kevesen láthatják belülről

Drasztikusan estek idén az ingatlanárak, mégis lehet rengeteg pénzért vásárolni. A Holmby Hills birtokot befektetésként is érdemes megvenni, ha van erre a célra valakinek 150 millió dollárja (27,7 milliárd forintja).

A legdrágább lakosztály

luxuo.com
Orvlövészeknek is ellenáll

A genfi President Wilson Hotel királyi lakosztálya érdemli ki a dicsőséget napi 65 ezer dolláros (12 millió forintos) árával. A felső szinten lévő négyszobás lakosztályban élőket golyóálló üveg védi.

A legdrágább háttértár

Ebben a kategóriában is eredményt hirdethetünk. A Ram-San 6200 ugyanis nem kevesebbe, mint 4,4 millió dollárba (812 millió forintba)  kerül. A rendszerbe 100 terabájtnyi flash-memória került, így nem csak hatalmas, gyors is.

A fenti rangsor karácsony előtt készült a Luxurylaunches.com összeállítása alapján, az ünnepek alatt természetesen újabb rekorderek várhatók.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5