A legjobb online finomságok

Címkék: étel, étterem, online, internet

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Ma már ez is létező kategória, évről évre megválasztják a legjobb neten rendelhető ételeket. Sajnos Magyarország ezen a téren még le van maradva, az idei győztes New York-i központtal tevékenykedik. A Dean & Deluca szarvasgombás fogásokat és saját kézműves termékeket egyaránt kínál.

A Dean & Deluca a világ legjobb ételt és bort házhoz szállító kereskedése lett a vásárlók szavazatai alapján. Megnyitásukkor még nem a netes vásárlóközönségre alapozták sikerüket, hiszen a céget 1970-ben alapították. Igaz, Joel Dean és Giorgio DeLuca üzlete már abban az évtizedben minőségi kézműves termékeiről lett híres.

luxist.com
Árubőség az egyik offline Dean & Deluca üzletben

A következő időszak a bolt bővülését hozta, majd egy egész bolthálózatot hoztak létre. Már Tokióban is nyitottak üzletet, az online rendelés lehetővé tétele pedig az utóbbi évek szinte törvényszerű lépése volt.

A Dean & Deluca kínálatában rengeteg kifejezetten ínyenc fogást találunk, mint a fekete szarvasgombával ízesített barbecue szósz, az ázsiai ihletettségű tapasok, vagy a szarvasgombás zöld tea. A kínálatban a legkülönbözőbb szárazföldi és tengeri húsok, pástétomok, kézműves sajtok és édességek egyaránt megtalálhatók, nem specializálódtak termékcsoportokra.

Viszonylag új vonal a széles körű borkínálat, a magasan képzett személyzet bárkinek tanácsot ad a bor és étel párosításával kapcsolatban, bármilyen eseményről is legyen szó.

Az online kínálat azoknak szól, akiknek nincs olyan szerencséjük, hogy a lakásukhoz közel egy Dean & Deluca üzlet legyen.

Saját márkás termékeiket nemcsak magánszemélyeknek, kereskedőknek is kínálják.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5