Luxusszállókban élt ingyen a hajléktalan


Címkék: ingyen, hajléktalan, szálloda, csaló

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

MTI - Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A tunéziai származású Dzsamel B. különböző arab hercegek és sejkek személyi titkárának adta ki magát, és a szálláshelyül kiszemelt hotelek recepciójánál arra hivatkozott, hogy luxusutazást szervez főnökeinek a francia fővárosba. A párizsi luxusszállók készségesen kiszolgálták.

A Le Journal du Dimanche lap beszámolója szerint előadta, hogy a - valójában nem létező - dúsgazdag vendégek "előfutáraként" szeretné szemügyre venni a szállodákat, beleértve, hogy milyen szolgáltatásokat nyújtanak.

jauntmagazine
Ingyen élvezte a luxust (a kép illusztráció)

Több sem kellett a személyzetnek, a tetemes bevétel reményében természetesen elsőrangú kiszolgálásban volt része: pezsgőt szürcsölhetett a concierge-ek számlájára, a legelőkelőbb lakosztályokat bocsátották a rendelkezésére, még testőrt is adtak mellé. Egy alkalommal megesett, hogy magánrepülőgépet foglaltatott magának.


A trükkje az volt, hogy mielőtt még a hotelszemélyzet gyanút foghatott volna, gyorsan odébbállt  - pontosabban a következő szállodáig. Néhány héttel ezelőtt a rendőrség azonban a nyomára akadt. 


Egy becsapott szállodás elmondta a lapnak, hogy a hajléktalan barátságosan, ám egyszersmind ellentmondást nem tűrően lépett fel, és időnként türelmetlennek tűnt.

A férfi nem az első a sorban, aki fellépésének köszönhetően csapja be az előkelő szállodák alkalmazottait. Korábban hírt adtunk arról, hogy szaúdi hercegnek adta ki magát, és ingyen nyaralt európai és bali luxusszállodákban egy fiatal francia férfi.

Abdelkarim Serhani a legjobb hotelekben szállt meg, és a legdrágább pezsgőket fogyasztotta hónapokon keresztül anélkül, hogy akár csak egyetlen egyszer kinyitotta volna amúgy vastagnak egyáltalán nem nevezhető pénztárcáját.

Nemrégiben fogták el Juan Carlos Guzman-Betancourt-t, aki magát milliomos sejknek, szultánnak vagy papnak adta ki, így szedte rá a gyanútlan áldozatokat. Kedvelt trükkje volt, hogy a szállodában a kulcsa elvesztéséről panaszkodva kinyittatta az ajtót a portással, ezután pedig telefonon bejelentette a szobában található széf kódjának elvesztését.

 

 

 

1 komment

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Csapó J. Erzsébet | 2009. december 8., kedd 20:10:19

Tökös Legény !

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5