Férfias megújulás a megnyerő külsőért

Címkék: kezelés, kozmetológia, szépségipar

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

(X)

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Napjainkban szerencsére már nemcsak a nők kiváltsága az, hogy egy kis rásegítéssel megjelenésüket vonzóbbá, harmonikusabbá tegyék, ma már az urak is bátran igénybe vehetik a szépségipar és kozmetológia innovációit. Lássunk néhány ajánlatot a megnyerő és férfias külső elérésére.

Napjainkban el is várt, hogy az igényes, megjelenésükre érzékeny férfiak testének ápolása ne csak a napi tisztálkodásban és sportban merüljön ki.

A Bársony Orvos-Esztétika segítséget nyújt az egészségükre, és külsejükre igényeseknek, kezeléseiknek nagy részét uraknak is ajánlják.

Bársony Orvos-Esztétika
Az igényes férfiaknak számos fiatalító kezelést ajánlanak

Nézzük, miben segíthet a Bársony Ovos-Esztétika a férfiak megnyerő külseje elérésének érdekében:

Lézeres szőrtelenítés

A Bársony Orvos-Esztétika több tízezer kezeléssel a háta mögött bátran kijelentheti, hogy profizmussal, és megfelelő technológiai háttérrel áll akár férfipáciensei rendelkezésére. Az igényes férfiak jellemzően nemkívánatos hát- és hónaljszőrzetüktől szeretnének megszabadulni segítségükkel. A lézeres szőrtelenítésről bővebb leírást itt találunk.

Barnulás

Mikor elkezdünk egy lézeres szőrtelenítés-sorozatot, ügyelnünk kell arra, hogy erős napfény, illetve szolárium nem érheti a kezelt bőrfelületet. Ez azonban megterhelő lehet azok számára, akik szeretik, ha bőrszínük egészséges barnaságban ragyog. A Bársony Orvos-Esztétika felismerte ezt a problémát, és új, valóban egészséges megoldást kínál. Az UV-mentes VersaSpa barnító készülék mindazok számára megfelelő alternatívát nyújt, akik nem napozhatnak, illetve nem akarják kitenni bőrüket a szolárium káros hatásainak.
    
Alakformálás

Ugyan a gyengébbik nem veszi gyakrabban igénybe, azonban nemcsak a hölgyek kiváltsága a zsírpárnák eltüntetésére célzó professzionális segítség. A Bársony zsírbontó-alakformáló kezeléscsomagjait az uraknak is ajánljuk. Az előzetes konzultáción teljes állapotfelmérés történik, majd a Bársony Orvos-Esztétika szakemberei, szakorvosai elmondják, hogy az egyéni adottságok figyelembevételével milyen kezeléssorozatot javasolnak.

Hegkezelés és bőrfiatalítás

Sokak életét megkeserítik a tinédzserkor kellemetlen emlékeit hordozó hegek az arcon, testen. A rosszul gyógyult vagy felülfertőzött egykori pattanások nyomait a férfiak nem sminkelhetik. Bőrük és aknés hegeik viszont szépen simíthatók lézeres kezelésekkel; finom- vagy mélyhámlasztással. A Bársony Orvos-Esztétika szakemberei hatékonyan orvosolják ezeket a problémákat.

Ránctalanítás, bőrfeszesítés

Az életkor előrehaladtával - csakúgy, mint a nők esetében - az urak arcbőre is változik: feszességét veszti, megjelennek az első ráncok. Azért, hogy a bőr a lehető legtovább szép maradjon, esetleg a már megjelent barázdák mélységét mérsékeljük, a Bársony Orvos-Esztétika a páciens bőrének leginkább megfelelő kezelést ajánlja: legyen szó akár egy egyszerűnek mondható mikrodermabrázióról, amely során a legfelső már elhalt hámréteget távolítják el, fotorejuvenációs fénykezelésről, kényeztető kozmetológiai kúráról, vagy akár botox kezelésről, amelyek mind a ráncok eltüntetésére hivatottak.

A Bársony Orvos-Esztétika klinikáin szakmailag felkészült és gyakorlott bőrgyógyászokkal, lézerspecialistákkal találkozik minden páciens. A hozzájuk fordulók bizalmát nem csak a technológiai és szakmai háttér, hanem a kezelésekre nyújtott orvosi garancia is növeli.

Az itt felsorolt kezelésekről, időszakos kedvezményekről, újdonságokról bővebben a Bársony Orvos-Esztétika honlapján tájékozódhatunk.

 

 

 

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5