Új szereplő a magyar aukciós piacon

Címkék: árverés, aukció, szobor, Falk Miksa

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Falk Miksa utcában új galéria nyitotta meg a kapuit. Az új néven és új tulajdonosi felállással induló Ferenczi és Szénássy Aukciósház megnyitóján már licitpárbaj alakult ki. A bútorok és festmények első nagyszabású aukciójára december elején kerül sor.

A Ferenczi és Szénássy Aukciósház december 9-10-i aukcióján, a bútor- és festményanyagának kiállítás-megnyitóján bemutatkozott Szénássy Alex, az új tulajdonostárs és a Körmendi Galéria képviseletében Körmendi Anna, aki az aukciósház életében ezentúl szakközreműködőként vesz részt.

Ferenczi és Szénássy Aukciósház és Galéria
Már a megnyitón lehetett licitálni

A megújuló arculattal induló aukciósháznak képzőművészeti szakközreműködőként sikerült megnyerni a Körmendi Galériát. Ez a partnerségi viszony garantálja, hogy a bútor és dizájn, valamint a képzőművészet egyaránt magas színvonalon lesz jelen a mostani és a jövőbeni aukciókon.

A pohárköszöntők után az előre meghirdetett jótékonysági aukció neobarokk angyalkája került az esemény középpontjába.

Erre már licitálhatott is a közönség, sőt az előre meghirdetett jótékonysági árverésen licitpárbaj is kialakult. A fóti Károlyi István Gyermekközpont Alapítványa javára kalapács alá került angyalkát végül 210 ezer forintért vihették haza.

"Örülök, hogy sikeres volt  a jótékonysági árverés, örülök, hogy segítettem a gyerekeknek. Lakásomnak mindig megbecsült darabja lesz ez a kedves kis barokk puttó" -  mondta Sárosi Aranka, a licit nyertese.

A galéria tulajdonosai remélik, hogy a decemberi aukciójuk is hasonlóan sikeres lesz. Reményeikre jó alapot adhat a különös és egyedi darabból álló, igazi kuriózumokat is felvonultató bútor- és festménykollekciójuk is.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5