Nád- és kavicsszauna a Fertő-tónál

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A St. Martins Therme & Lodge elnevezésű természetközeli wellness-szálloda novemberben nyitotta meg kapuit a Fertő-tó közelében. A természetközeliséget nád- és kavicsszaunával, valamint réti füvekkel és szárított pusztai növényekkel illatosított gőzfürdővel erősítik.

A komplexum egy különleges természeti értékekkel rendelkező régióban helyezkedik el, amely a Fertő-Hanság Nemzeti Park Ausztriába átnyúló területéhez tartozik, és az UNESCO világörökségének része. A létesítményt az osztrák VAMED-csoport üzemelteti, amely az alpesi ország legjelentősebb szolgáltatója ezen a területen.

St. Martins Therme & Lodge
Kényelem és természetközeliség

Az egyedülálló természeti értékekkel rendelkező környék 320 különböző madárfajnak, vízi bivalyoknak és vadlovaknak ad otthont.

"A St. Martins a wellness-szállodák kényelmének és a természet közelségének hihetetlen kombinációja. Olyan menedékhely, amely a természettel tökéletes összhangban várja a kikapcsolódni vágyókat. Egy tó partján, hévízforrás közelében, egy természetvédelmi terület szélén épült, és minden részletében a természet közelségét sugallja " - mondta Klaus M. Hofmann, a St. Martins Therme & Lodge ügyvezető igazgatója.

A vendégek a régióra jellemző ételeket fogyaszthatnak, és hatvan különböző bor közül választhatnak. A különböző kezelésekhez olyan alapanyagokat választottak, amelyek a környékben megtalálhatók: sót, szőlőt, élesztőt, pezsgőt és különleges teákat.

Az osztrák Holzbauer és Partner építésziroda természetes építőanyagokat - nádat, fát, kavicsot - használt fel az épületben és a lakosztályokban. A nagy lakosztályok önálló stéggel rendelkeznek, amelyek benyúlnak a szomszédos tóba.

A fürdőben réti füvekkel és szárított pusztai növényekkel illatosított gőzfürdő, nád-, kavics- és exkluzív Pannónia szauna várja az ellazulni vágyókat. 

A medencékben elkülönített kis sarkok nyújtanak lehetőséget a pihenésre, ezekből kilátás nyílik a síkságra.

A termálfürdőt a létesítmény saját tóparti strandja és az itt elhelyezkedő bár egészíti ki.

A létesítményben évente 300 ezer fürdő- és 70 ezer szállóvendégre számítanak.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5