Saját vérükkel fiatalodnak a gazdag nők

Címkék: S3, wellness, terápia, mezoterápia

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Drakula Terápia néven is említett kezelés során a páciens saját vérét fecskendezik az arcbőrbe. A mezoterápiához hasonló 500 fontos kezelés állítólag fiatalítja a bőrt. Csak erős idegzetűeknek.

A terápia, amely a francia dr. Daniel Sister találmánya, hivatalosan az S3 nevet viseli (Stimulated Self Serum). A kezelés során az orvos levesz a páciens karjából néhány ampullányi vért, majd különválasztja a vörösvérsejteket, a vérsavót és a vérlemezkéket. A vérsavóhoz aminosavakat és különféle vitaminokat ad, majd befecskendezi a páciens arcába.

dailymail.co.uk
A vér is fiatalít

A kezelés mindössze tíz percig tart, ezalatt számtalan injekciót adnak be az arc különböző részeire, a homlokba és a szem környékére. A folyamat a Daily Mail munkatársa szerint egyáltalán nem fájdalommentes, a szúrások helye azonban egyáltalán nem vérzik, nem sokkal később már csak piros pontok emlékeztetnek a hátborzongató eljárásra.

Ezeket sminkkel el lehet tüntetni, így ha muszáj, a páciens másnap meg tud jelenni a munkahelyén. Az újságíró ráncai eltűnéséről számolt be, és a kezelést követő hetekben is azt tapasztalta, hogy a terápia hatására az arcbőre számára megállt az idő. Bár a kezelés ideje alatt arra gondolt, hogy soha többé nem veti alá magát a kellemetlen terápiának, valószínűleg be fog jelentkezni a következő alkalomra is.

Az 500 fontba (155 ezer forintba) kerülő eljárás az orvos szerint megfiatalítja a száraz, ráncos bőrt, így nincs szükség szintetikus töltőanyagokra vagy fájdalmas lézeres hámlasztás alkalmazására. A kezelést 4-6 havonta ajánlatos elvégezni

Dr. Sister a sportsérüléseknél és bizonyos fogászati eljárásoknál használt módszert, amikor a páciens saját vérsavóját fecskendezik a sérült területre, vegyítette a mezoterápiával.

Ez utóbbi eljárás során a speciális vitamin- és hatóanyag-komplexumot (többek között hyaluronsavat, polivitamint) mikroinjekciózással juttatják a bőr alá. A hatóanyagok egészen mélyre, vagyis a sejtek közé kerülnek.

Mindez a sejtek regenerációját hozza magával, ami a gyakorlatban nem mást jelent, mint hogy a vízhiányos ráncok kisimulnak és az arcbőr megújul.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5