Aranyat esznek a válságban a gazdagok

Címkék: arany, ezüst, luxus, Orogourmet

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Ehető aranyat és ezüstöt dobott piacra egy spanyol cég. A nemesfémek különféle levelek és arany-, illetve ezüstpor formájában kaphatók, és bár semmit nem tesznek hozzá az ételek ízéhez, kiválóak a gazdagság reprezentálásra.

Ezekben az időkben, amikor az arany ára rekordokat dönt, különösen hivalkodónak tűnhet, ha ehető arannyal díszítjük az ételeket.

A spanyol Golden International Distribution nevű cég, úgy tűnik, azokat a dúsgazdag vásárlókat szeretné megnyerni, akiket nem befolyásol a gazdasági válság és szívesen reprezentálják efféle luxuscikkekkel vagyonukat.

luxury-insider.com
Az arany feldobja a szusi látványát

Az ehető arany és ezüst különféle levelek és arany-, illetve ezüstpor formájában kapható. Az ehető nemesfémeket az ételek díszítésére  - és a gazdagság fitogtatására - használják, mivel sem jellegzetes ízük, sem illatuk nincs, és az étel minőségét, ízvilágát sem módosítják.

Az aranyport pezsgőkbe, csokoládéra és desszertekre hintik, az arany- és ezüstlevelekkel a különféle fogásokat díszítik.

Az ehető arany miatt döntenek rekordot a különféle milliomosoknak szánt desszertek is. Ilyen a Cadbury által készített Wispa Gold nevű különleges kiadású csokiszelet is, amelyet ehető aranyréteg borít, ráadásul a csomagolópapírja is aranyozott. Az ára 961 font, vagyis 296 ezer forint (éppen annyi, mintha azonos súlyú aranyból készült volna).

A világ legdrágább csokoládéja sem veheti fel a versenyt a világ legdrágább desszertjeivel. A Strawberries Arnaud-t a New Orleans-ba látogató milliomosok számára készítették, hat darab mentával díszített, pácolt eperből és krémből áll. Az 1,4 millió dolláros (264 millió forintos) árat egy 5 karátos rózsaszín gyémántgyűrű indokolja, amely egykor Sir Ernest Cassel, a híres brit bankár tulajdonában volt, aki a 20. század elején kora egyik leggazdagabb emberének számított.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5