Testőrhaddal érkezik Elizabeth Taylor Magyarországra

Címkék: Elizabeth Taylor, luxus, Nógrádgárdony, Főnix

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

MTI - Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Testőrhad védelme alatt készül magyarországi lábadozására Elizabeth Taylor, írja a brit sajtó. A 77 esztendős hollywoodi filmdíva október elején esett át sikeres szívbillentyű-korrekciós műtéten egy Los Angeles-i kórházban. Nógrádgárdonyba, a Főnix kastélyszállóba érkezik rehabilitációra.

A The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap azt írta, hogy a többszörös Oscar-díjas színésznő a nógrádgárdonyi "VIP-klinika" egy egész épületszárnyát lefoglalta a jövő hónaptól. Nem egyedül érkezik, 30 fős stáb kíséri. Emellett magyarországi tartózkodása idejére testőröket is felvett, akik a klinikán ügyelnek majd személyes biztonságára.

MTI
Itt gyógyul majd a színésznő

A hazai sajtó is megírta, hogy Elizabeth Taylor novemberben Magyarországra érkezik, hogy október 7-i szívműtétje után magyar orvosok vegyék kezelésbe. A Főnix Kastélyszanatórium főigazgatója, Takács Zoltán betegjogok miatt információt nem adott, de nem cáfolta a híreket.

A 77 éves színésznőt öt évvel ezelőtt szélütés érte, később jóindulatú agydaganat miatt komoly operáción esett át. Legutóbb sikeres szívbillentyű-korrekciós műtétje volt egy Los Angeles-i kórházban.

A színésznő fogadására már most készülnek, talán mert Taylor a sztárok többségével ellentétben nem hoz magával saját séfet. A luxusszanatórium konyhájában a Gundel egykori szakácsa főz, így biztos nem lesz panasz a fogásokra. 

Az intézmény modern, európai színvonalú kardiológiai rehabilitációs központ, ahol akut beavatkozásokat követő utókezelést biztosítanak prémium kategóriás egészségügyi és szállodai színvonalon.

A Kastélyszanatórium az évszázados Majláth kastélyban működik, az épületek körül hét hektáros ősfás park található.

Nincsenek pontos információk azzal kapcsolatban, hogy menyibe kerül a teljes szárny bérlése. Egyágyas szobában két hetes rehabilitáció ára 470 ezer forint.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5