Marilyn Monroe alakú pipereszekrény 27 millióért

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Nem mindegy, hogy a nők hol tartják a legjobb fehérneműiket és ékszereiket. A luxustárgyaknak most luxusszekrényt vehetünk, aminek alakja ráadásul Marilyn Monroe-t idézi. Néhány tízmillió forint és hosszú várakozás kell azonban ahhoz, hogy a férfiak meglephessék ezzel szívük választottját.

Mark Wilkinson, az egyedi készítésű luxusbútorokra specializálódott brit bútorkészítő egyedi megoldást kínál "Marilyn" elnevezésű pipereszekrényéből. A dizájner ezüsttel és gyémántokkal dobja fel a diófából faragott bútort, hogy a luxus és az egyediség iránt legfogékonyabbak is megtalálják, amit keresnek.

bornrich.org
Kecses vonalak gyémánttal

A “Butterfly Marilyn" ezüst fogantyúkkal készül, ráadásul gyémántok és ausztrál opálokkal díszítik a kézzel készített alkotást.

Az első példányt Leo Caplan üzletember vásárolta meg 146 810 dollárért (27,4 millió forintért). A bútorra licitálni lehetett, ezért nem jelenti azt, hogy a későbbi darabok is ennyiért kelnek majd el.

Már csak azért sem, mert a termékből évente csak kevés darab készül, és különböző kidolgozottsággal lehet rendelni. 40 ezer dollártól 163 ezer dollárig (7,5 millió forinttól 30,5 millió forintig) tart a drágakövekkel díszített diófa Marilyn ára.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5