Deluxe főoldal

Veszélybe került Overdose magyarországi karrierje

Címkék: Overdose, Mikóczy, farkasházy, lóverseny

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

MTI - Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Farkasházy Tivadar szerint Mikóczy Zoltán tulajdonos letartóztatásával komoly veszélybe került Overdose magyarországi pályafutása.

Az ismert humorista és lóverseny-rajongó mint Mikóczy Zoltán barátja nyilatkozott az MTI-nek azután, hogy a román rendőrség szombaton őrizetbe vette a világhírű versenyló tulajdonosát.

"Ilyen lovunk nem volt Kincsem óta, és talán nem is lesz. Sérülten is 26. a világranglistán, a távján pedig dobogós" - mondta Farkasházy Tivadar. "De nehéz Magyarországról világsztárrá válni, és hogy megőrizzük magyarnak, nagyobb összefogásra van szükség."


pannoniaoverdose.hu
Friss kép Overdose-ról Angliában

Farkasházy hozzátette, az elmúlt két évben nem úgy ismerte meg Mikóczy Zoltánt, mint aki erőszakos cselekedetre ragadtatja magát. A humorista szerint Mikóczy az elmúlt két évben szinte teljesen elhanyagolta vállalkozásait, annyira lekötötték lova ügyei, talán ezért szánta el magát erre a kétségbeesett lépésre, hogy a ló jövőjét biztosítsa.

Farkasházy szerint Mikóczy többször hangoztatta azt is, hogy magyar tőkéstársat szeretne tulajdonosként, de hiába. Overdose sérülése az elmúlt egy évben csak vitte a pénzt, semmit sem hozott.


Overdose jelenleg Angliában van, ahol sérülését kezelik, novemberben térhet vissza Alagra, és legkorábban áprilisban versenyezhet. Mikóczy idén áprilisban jelentette be, hogy szindikátusi megállapodást kötött két szlovák állampolgárral a 12 versenyén veretlen lóról.

Mikóczy akkor jelezte, hogy Overdose továbbra is Ribárszki Sándornál marad idomításban a Dunakeszi-Alagi Tréningközpontban, és változatlanul magyar színekben fog versenyezni.

A szlovák állampolgár Mikóczyt és egy magyar állampolgárságú üzlettársát azzal gyanúsítják, hogy hitelezőik elől akarták elvonni a felszámolás alatt álló egykori romániai cégük 700 ezer lejre (43,7 millió forintra) becsült gépeit.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5