Meglopott sztárok

Címkék: lopás, ékszer, Dior, Cartier, Rolex

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A betörők a dúsgazdag, sokszor nem elég elővigyázatos hollywoodi sztárok luxusvilláit sem kímélik, és legtöbbször vagyont érő ékszereket és kiegészítőket tulajdonítanak el. A Luxist.com alapján összegyűjtöttünk néhány olyan hírességet, akiktől a tolvajok milliós értékekkel távoztak.

Kim Kardashianról a napokban loptak el értékes órákat és ékszereket. Amikor a színésznőként és modellként is ismert sztár Calabasban található házába ért, szembesülnie kellett azzal, hogy több százezer dollár értékű ékszer és kiegészítő, többek között egy Cartier és egy Rolex óra is eltűnt kerítéssel elzárt lakóparkban található házból. A vagyontárgyakat a színésznő édesapjától kapta ajándékba.

Monica Bellucci éppen az idei cannes-i filmfesztiválon vett részt, amikor kirabolták párizsi lakását. A betörők 111 ezer dollár (20 millió forint) értékben vittek magukkal ékszereket és laptopokat. Valamilyen oknál fogva a színésznő olasz útlevelére is szükségük volt.

AFP
A legutóbb kirabolt sztár, Kim Kardashian

Queen Latifah tobagói vakációja alatt lett szegényebb 10 ezer dollár (1,8 millió forint) értékű ékszerrel, amíg egy grillpartin vett részt családjával. Valószínűleg egy bennfentes volt az elkövető, ugyanis betörésre utaló jeleket nem találtak.

Paris Hilton Hollywood Hills-i otthonából idén januárban 2 millió dollárnyi (356 millió forintnyi) ékszert és más értéktárgyat loptak el. A rablók a nyitott ajtón keresztül jutottak be a luxusvillába. Az örökösnő nem tartózkodott otthon, a házat pedig nem szerelték fel biztonsági kamerákkal.

A Hilton-lányt már 2006-ban is kirabolták, akkor "mindössze" 10 ezer dollárnyi (1,8 milliárd forintnyi) Dior-holmi és a sokat vitatott szexvideó volt a zsákmány.

Ozzy Osbourne-t szintén 2 millió dollárral károsították a betörők, akik 2004-ben rengeteg ékszerrel, többek között Sharon Osbourne eljegyzési gyűrűjével távoztak.

P.Diddy 2006-ban, egy ibizai luxusvillában látta utoljára 7,6 millió dolláros (1,4 milliárd forintos) nyakláncát. A sztár egyik kedvenc ékszerét, amelyre státuszszimbólumként tekintett, besurranó tolvajok vitték el.

Lindsay Lohan bérelt otthonában az elmúlt három hónapban kétszer is jártak betörők. A második alkalommal, Augusztus végén 1,2 millió font (350 millió forint) értékű ékszert vittek el, amelyek nem a színésznő tulajdonában voltak, hanem bérelte őket.

Lindsay Lohant állítólag annyira megviselte, hogy a közelmúltban kétszer is kirabolták, hogy összepakolta a holmiját és továbbállt bérelt otthonából. A 23 éves botrányhősnő úgy távozott, hogy nem rendezte a számláit.

Egy ízben nyoma veszett a Heathrow repülőtéren 1 millió dollárnyi (178 millió forintnyi) ékszerrel teletömött Hermes Birkin táskájának, de akkor kiderült, hogy a vagyont érő csomag csak rossz helyen landolt.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5