Húszmilliárdos tartozással szökött meg az üzletember

Címkék: csalás, csaló, London, Egyesült Királyság, millió

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Eltűnt Londonból a multimilliárdosok egyik pénzügyi tanácsadója, Nicholas Levene, miután csődöt jelentett. Állítólag 70 millió fonttal tartozott a befektetőknek, egyes források azonban 200 millió fontról, azaz 58 milliárd forintról tudnak. A szomszédok szerint már egy hónapja elkezdtek költözködni.

dailymail.co.uk
Nem találják
Volt mit összepakolni Nicholas Levene, a más néven Beanóként ismert tanácsadó családjának. Az üzletember ugyanis az elmúlt évek alatt luxuséletmódjáról volt híres, egy Mercedes, egy fekete Land Rover Discovery és egy ezüst Porsche 911-es is állt a ház előtt. Ma már üres a kocsibejárója.

A férfit simulékony modoráról is ismerték, gyakran hívta meg vacsorázni üzlettársait, akikkel a pénzük befektetésének módjairól beszélt. A multimilliomosok pedig annyira megbíztak benne, hogy amikor azt állította, mások számára nem elérhető részvényekhez juthat hozzá, amivel egy nap alatt 10 százalékos haszonhoz juttatja őket, elhitték.

A rendőrség csalás gyanúja miatt indított nyomozást, egyes források 70 millió fontos (20 milliárd forintos) tartozásról beszélnek.

Egy magas tisztségviselő London belvárosából azonban több mint 200 millió fontos, 58 milliárd forintos csalásról beszél.

A 45 éves üzletember, csődöt jelentett, és nem tudta visszafizetni a befektetők pénzét.

Ciprusban nyitott bankszámlát, mivel az országnak nincs kiadatási egyezménye az Egyesült Királysággal.

A kétmillió fontos (581 millió forintos) Tudor-stílusú házukban a szomszédok szerint már egy hónapja lázas készülődés folyt, a korábban nagyszabású kerti partijairól ismert szomszéd és családja egy nap aztán végleg elhagyta a környéket.

Nem tudni, mennyi maradt a befektetők pénzéből. Ha igaz, amit a férfiról állítanak ismerősei, miszerint szerencsejátékként fogta fel a tőzsdei papírok adás-vételét, valószínűleg nem sok.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5