Ajándékötletek milliomosoknak

Címkék: luxus, ajándék, Neiman Marcus, repülőgép, Jaguar

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Sportrepülőgép, limitált szériás luxusautó, luxusvacsora és whiskykészítés is szerepel a Neiman Marcus karácsonyi katalógusában. Nem csak milliomosoknak ajánlanak ajándékokat.

A luxusajándékokat tartalmazó katalógust először 1926-ban adták ki, akkor mindössze 16 oldalas volt. Az idei kiadás 160 oldalon csábítja vásárlásra főként azokat a vevőket, akiknek nem számít, mennyit költenek el.

A Jaguar XJL speciális ajándékcsomagjából összesen ötven példányt vásárolhatnak meg a tehetős ajándékozók. 105 ezer dollárért (19 millió forintért) egy 470 lóerős, V8-as motorral, sötétkék és elefántcsontszínű bőrülésekkel felszerelt luxusautót vehetünk. A csomaghoz egy ötrészes poggyászkészlet is jár.

luxist.com
ICON A5 - Nem átlagos vásárlóknak

Bevállalós családtagoknak 250 ezer dolláros (45 millió forintos), ICON A5 típusú sportrepülőt is vásárolhatunk, pilótatanfolyammal együtt. A világ leggyorsabb elektromos motorbiciklije, a Mission One ára 73 ezer dollár (13 millió forint).


A méregdrága járművek mellett különleges élményeket is ajándékozhatunk. 200 ezer dollárba (36 millió forintba) kerül egy exkluzív vacsorával egybekötött parti a New York-i Algonquin hotelban. A párlatrajongók egy felejthetetlen napot tölthetnek a Maker's Mark vezető lepárlómesterével, és részt vehetnek a whisky készítésében. A kivételes nap után két üveg, igen ritka, aranyba mártott palackos whisky is jár a résztvevőknek, az árban a luxusszínvonalú szállás és egy gourmet vacsora is benne van.

Természetesen giccses, és igen drága ajándékokból sincs hiány. Aki ilyen jellegű tárgyakat szeretne ajándékozni, találhat csillárt 12 ezer dollárért (2,2 millió forintért).

A 250 ezer dolláros (45 millió forintos), piros bőrbe kötött, ékkövekkel díszített Bibliát kifejezetten királyi családok tagjainak ajánlják.

Akik nem szánnak sokjegyű összeget az ajándékra, 350 dollárért (64 ezer forintért) gyerekcsizmát is rendelhetnek. Az olcsó árkategóriában Tony Burch által tervezett 95 dolláros (17 ezer forintos) kozmetikai táska és 55 dolláros (10 ezer forintos) pénztárca közül is választhatunk.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5