Luxuskiállítást rendeznek Budapesten

Címkék: luxus, rendezvény, Fine Living, Budapest

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

MTI - Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A divat, dizájn, gasztronómia és életstílus jegyében minőségi árukat és szolgáltatásokat felvonultató seregszemle várja az érdeklődőket a VAM Design Centerben. A Fine Living Expo elnevezésű rendezvényt december 4. és 6. között tartják Budapesten. Divatbemutató, borkóstoló és koncertek is lesznek.

Több mint 90 kiállító közel négyezer négyzetméteren minőségi, prémium kategóriás termékeket mutat be, ezek 80 százaléka megüti a luxus szintet. A rendezvény elsődleges célja az információ átadása, az, hogy milyen termékeket találhatnak az érdeklődők a piacon - nyilatkozta az eseményt szervező Stamford Global Csoport projektmenedzsere. 

deluxe.hu
A rendezvény helyszíne

Zsoldos Vanda kiemelte: aki eddig megvette ezeket a termékeket és szolgáltatásokat, a gazdasági válság idején is megveszi, legfeljebb kevesebbet. Elmondása szerint van kereslet és érdeklődés a minőségi termékek iránt a fővárosban, ezért kívánnak most egy olyan speciális piacteret létrehozni, ahol a hasonló érdeklődésű vásárlók összejöhetnek, tájékozódhatnak és közben szórakozhatnak is.

A vizuális élmények egyik kifejezési formája a divat - fogalmazott a divatszegmens produkciós vezetője a rendezvényt ismertető sajtótájékoztatón. Szabó Pálma szavai szerint a divatbemutatók iránt mindig nagy az érdeklődés. A rendezvény 3 napja alatt tíz bemutató várja az érdeklődőket, akik megtekinthetik a Budapesten jelen lévő luxusmárkatrendeket.

A magyar borok is helyet kapnak a párlatok, pálinkák és szivarok mellett a kiállításon - közölte Herczeg Ágnes borszakértő. Hozzátette, hogy a szakemberek egyebek mellett tájékoztatják a látogatókat a borok filozófiájáról, világáról, így remélhetőleg mindenki nagyobb tudással hagyja el a vásárt, mint amivel odament.

Az expóhoz Fine Living Fórum néven az iparág nagyjait felvonultató szakmai konferencia is kapcsolódik, amelyen a piac helyzetét, jövőbeni kilátásait, valamint a magyarországi és nemzetközi trendeket elemzik rangos magyar és külföldi szakemberek. A konferencián szó esik többek között arról, hogy miként hat a válság a luxuspiacra, pénzkérdés-e a fényűzés, mi a média szerepe a vásárlói igények formálásában, és vajon új szemlélet alakul-e ki a magyar kereskedelemben. 

A borkóstolók és divatbemutatók mellett a látogatók Zséda és Kapócs Zsóka koncertjét is meghallgathatják, megtekinthetik.

A rendezvény megnyitóján a közönség egy exkluzív tombolasorsoláson vehet részt, amelynek teljes bevételét a Magyar Hospice Alapítványnak juttatják. 

Dobó Kata színész, az alapítvány önkéntese felhívta a figyelmet az alapítvány Méltóság Mezeje Programjának egyik fő eseményére, a nárciszültetésre, amelyet október 9-én, pénteken tartanak.

A nárcisz szerte a világon a rákbetegek és a rákban haldoklókat gondozó szervezetek szimbóluma.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5