Titkosügynökök és bombázók a Symbolban

Címkék: rendezvény, Bond, Symbol, Budapest

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

(X)

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A James Bond filmek világába cseppenhettek a Symbol Budapest október 7-i, Symbol Royale nevű rendezvényének vendégei. A résztvevők, akik erre az estére titkosügynökökké és előkelő hölgyekké változtak, exkluzív környezetben tehették próbára a szerencséjüket, és értékes ajándékokkal távozhattak.

2009. október 7-én a Symbol vendégei tanúi lehettek annak, hogy James Bond mindenki által csodált élete nem csak a filmvásznon létezik. A rendezvény szerda este (10.07-én) pontban 20:07 perckor kezdődött, szmokingos urak és elegáns Bond-hölgyek érkeztek, a vendégeket káprázatos fénytenger fogadta.


A hatást fokozta A Quantum csendje című Bond-filmből is ismert Coca-Cola Zero limitált kiadású alumíniumpalackos itala, amelyeket csinos hoszteszek osztogattak a vendégeknek. A gyülekező után elkezdődött a zsetonvadászat. Elegáns krupiék és gyönyörű hoszteszlányok segítettek a vendégeknek, hogy mindenki megtalálhassa az érdeklődésének legmegfelelőbb játékot.

A Symbol Garden a rendezvény idejére óriási átalakuláson esett át, fényűző kaszinóvá alakult, az előkelő vendégeket bársony, arany és csillogás fogadta. A Game World jóvoltából a vendégek Magyarország legszebb, fényűző rulettasztalán játszhattak. A résztvevők ezenkívül félkarú rablókon, Black Jack- és pókerpartikon tehették próbára tudásukat és szerencséjüket.

symbol
Meleg színek, forró hangulat a Symbolban

22 óráig a James Bond-filmekből ismert slágerek szórakoztatták a vendégeket, közben jellegzetes filmrészletekkel idézték meg a kémóriást. Ezt követően DJS, a város kedvelt lemezlovasának exkluzív szettjét hallhatták a szerencsevadászok.

Éjfél előtt 10 perccel a legsikeresebb játékosok értékes ajándékokat vehettek át. Az este fődíját, egy Omega Seamaster karórát éppen egy magyar Daniel Craig-hasonmás nyerte meg.

A Titán bőröndszett a pókerbajnokság győzteséé lett, és gazdára talált a Game World által felajánlott, 100 ezer forint értékű utalvány és a Symbol Budapest által felajánlott wellness-hétvége is.

Az étterem ezenkívül több vacsorautalványt is kisorsolt.

 

 

 

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5