Elvonókúrát kínál egy luxusszálloda közösségioldal-függőknek

Címkék: hotel, közösségi oldal, elvonókúra, luxus

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Közösségioldal-elvonó csomagot kínál egy egyesült államokbeli luxushotel. A Virginia állambeli Lorien szálloda internetfüggő vendégeit bárlátogatással, biciklitúrával és kedvezményes elnöki lakosztállyal csábítja.

A virginiai Alexandriában található Lorien Hotel & Spa nevű szálloda azoknak a vendégeknek kíván segítséget nyújtani, akik képtelenek elszakadni a különféle közösségi oldalaktól, és függőségük a személyes emberi kapcsolataikat veszélyezteti.


Az elvonó során tilos a használata

A szálloda nem különféle berendezésekkel leárnyékolt szobákkal és egyéb drasztikus módszerekkel szeretné megszabadítani függőségüktől a vendégeket. A Social Media Detox nevű csomag több módon segít a virtuális közösségektől való elszakadásban.

A vendégek a hotel spájában 10 perces masszázsban részesülhetnek, és utalványt kapnak egy közeli étterembe, hogy hús-vér ismerőseikkel találkozzanak, és elfogyasszanak együtt néhány koktélt. Térképet kapnak a környék felfedezéséhez, és kerékpárt is kölcsönözhetnek.

A szobák napi 179 dollártól (33 ezer forinttól) foglalhatók. Azok, akik sikeresen teljesítik az elvonókúrát, és nem szöknek be egy netkávézóba, hogy hódoljanak szenvedélyüknek, 25 dollárért (4600 forintért) egy bizonyítványt kapnak. Ehhez azonban bizonyítaniuk kell, hogy nem jelentkeztek be a közösségi oldalakra sem a szállodai szobából, sem mobiltelefonjukról.

Akik álmatlanul töltik éjszakáikat, jobb, ha a  napi 550 dollár (100 ezer forint) helyett csomagáron 420 dollárba (77 ezer forintba) kerülő elnöki lakosztályt választják, így gyönyörködhetnek Alexandria városának fényeiben.

A Terrace lakosztályok erkélyén akár 30 ember is elfér, persze ezt a megoldást csak azoknak ajánlják, akik haladó szintre jutottak, és virtuális ismerőseik helyett újra előtérbe helyezték személyes emberi kapcsolataikat.

A 107 szobás, Kimpton Hotels nevű szállodalánchoz tartozó Lorien hotel az idén nyílt meg. A szürke és fehér színvilágú szállodában lakosztályok és különleges spa-szobák is találhatók, és természetesen - a közösségi oldalfüggők nagy bánatára - az összes szobához korlátlan, vezeték nélküli internetszolgáltatás jár.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5