Ingyen osztogatja magazinját a monacói hercegnő

MTI - Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Ökológiai témájú folyóiratot alapított Charlotte Casiraghi, Caroline monacói hercegnő lánya. Az Ever Manifesto című kiadványt ingyenesen osztogatják majd az olyan nagyszabású divat-, dizájn- vagy építészeti rendezvényeken, mint például a milánói divathét.

Az első szám a divat és a környezetvédelem kapcsolatával foglalkozik, "különös tekintettel a szektor hiányosságaira" - mondta Charlotte a bemutatkozó sajtótájékoztatón. A kiadvány a tervek szerint 3000 példányban fog megjelenni.


Nem a pénzért dolgozik

A 23 éves hercegnő magát "zöld szemléletűként" aposztrofálja. Ennek jegyében sokat jár gyalog, repülőgép helyett szívesen választja a vonatot és elsősorban az aktuális szezonnak megfelelő, helyi terményekből készült ételeket fogyaszt.
 
Folyóiratának elkészítésében segítséget nyújt számára Franca Sozzani, a Vogue divatmagazin igazgatója, valamint Paul McCartney divattervezéssel foglalkozó lánya, Stella, akivel a hercegnő az Above magazinban dolgozott együtt.

Charlotte Casiraghi monacói hercegnőt, Grace Kelly unokáját nemcsak királyi leszármazottként, hanem sztárként is számon tartják.

Különös érzéke van a divathoz és ahhoz, hogy kiemelje szépségét. A Vanity Fair magazin a világ legjobban öltözött női közé sorolta 2006-ban.

A hercegnő gyakran jelenik meg divatbemutatókon és különféle lovas eseményeken. A trónöröklésben megelőzi bátyja, Andrea, aki szintén kitűnő külső tulajdonságokat örökölt, és ezeket kamatoztatja is románcai alkalmával.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5